Atatürk’ün İzindeyiz Biz!

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’de, 100. yılında coşku ile kutlandı. İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri 100. yıla yakışan bir şekilde coşkuyu milyonlarca Egeliye yansıttı

  • 0
  • 659
Atatürk’ün İzindeyiz Biz!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’de, 100. yılında coşku ile kutlandı. İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri 100. yıla yakışan bir şekilde coşkuyu milyonlarca Egeliye yansıttı. İzmir Cumhuriyet Meydani'nda gerçekleşen resmi törenin ardından geleneksel ITK Bandosu kortej yürüyüşü gerçekleşti.
 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtı önüne çelenklerin konulmasıyla başladı. Daha sonra spor ve dans gösterileri ile devam eden kutlamalara İzmir Özel Türk Koleji'nin  kampüslerindeki 100’ü aşkın ogrenciden  oluşan Bando takımının performansı damga vurdu.
 
Bando performansı ile izleyenleri büyüleyen İzmir Özel Türk Koleji Bando Takımının yanı sıra İzmir Șampiyonu ve Türkiye üçüncüsü İzmir Özel Türk Koleji Büyükçiğli Kampüsü Step Takımı muhteşem bir performans sergiledi. 
 
100.yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören sonrası İzmir Özel Türk Koleji Bandosu Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na resmi kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yürüyüşe Özel Türk Koleji öğretmenleri, yöneticileri, çalışanları, öğrencileri, mezunları ve tüm İzmir halkı eşlik etti. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv