ATİYE, AGORA AVM'NİN 13. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KONUK

  • 0
  • 754
ATİYE, AGORA AVM'NİN 13. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KONUK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk pop müziğinin genç ve başarılı isimlerinden Atiye, Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. Yıl dönümüne özel 13 Mart Pazar günü saat 17:00’de Agora Alışveriş Merkezi’ne konuk oldu. Atiye, Agora Alışveriş Merkezi’nde mini konser ve imza günü gerçekleştirerek hayranları ile eğlence dolu bir gün geçirdi.

Atiye Hayranları ile Agora Alışveriş Merkezi’nde Buluştu!
Popüler müziğin başarılı ismi Atiye,  Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel mini konser ve imza günü ile 13 Mart Pazar günü saat 17:00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte Atiye, sevenleri ile hep bir ağızdan canlı olarak söylediği şarkılar ile ziyaretçilere unutulmaz ve keyif dolu bir gün yaşattı.

Sevilen parçalarını canlı performansla seslendiren Atiye, şu sıralar Abrakadabra adlı şarkısı ile gündemde olup son zamanların en popüler şarkıcıları arasında yer almaktadır. Başarılı şarkıcı, Agora Alışveriş Merkezi’nde 13. Yıl dönümüne özel en sevilen şarkılarını canlı seslendirerek, hayranları ile hatıra fotoğrafı çekilip, imzalı posterlerini hayranlarına hediye etti.

Türk ve Avrupa kültürü ile yoğrulan kimliği ve şaşırtıcı yeteneğiyle Atiye, bu iki kültürün birleşimi, Türk Orient müziğinin notalarını birleştirerek kendine özgü R&B bir başka deyişle melez etnik doğu batı sentezini harmanlayarak olağanüstü farklı bir kolaj müziğe imza atmıştır. 2006 Kral TV Müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın sanatçı ödülüne sahip olan Atiye; Ekim 2011 de sonuçlanan 18.MTV EMA Müzik Ödüllerinde “Best Turkish Act” ödülüne layık görülmüştür.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan,   Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel olarak Atiye, Uğur Dündar, Filiz Özkol, Fatoş Kabasakal, Simge Tertemiz ve Suadiye gibi ünlü isimleri konuk ettiklerini belirterek; Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl kutlamalarına katılımlarıyla renk katan ünlü konuklara ve tüm Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine teşekkürlerini iletti. Noyan, 13 yıldır müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, , kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sunmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv