Avea’da “Reklam” değil, “Rakam” Konuşuyor

  • 0
  • 1.080
Yazı Boyutu:

Ekranların sevilen yüzü Ata Demirer, Kepçe Operatörü Kemal’le geri dönüyor. “Reklam Değil Rakam” sloganıyla yayınlanmaya başlayan yeni reklam filminde; Avea’nın “a-KALİTE KAPSAMA” anlayışı, teknoloji yatırımlarıyla bir araya geliyor
 
Hizmet kalitesini geliştirmek ve Türkiye’de cep telefonu kullanıcılarına, ihtiyaçlarına yönelik en iyi çözümleri sunmak için çalışan Avea, bu amaçla kapsama yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. 2010 yılından bu yana 1 milyar TL’lik yatırımla, sayısı 22.000’i aşan baz istasyonuyla birçok ilde yüzde 99’u geçen kapsama oranları ile Avea, 13 milyon müşterisine kaliteli ve kesintisiz iletişimin rahatlığını “a-KALİTE KAPSAMA”’yla sunmayı sürdürüyor.
 
2012 yılı 2. çeyrek sonuçlarına göre, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) GSM operatörlerine şart koştuğu hedef kriterlerden çok daha iyi performans gösteren Avea, müşterilerine her geçen gün daha rahat bir iletişim deneyimi yaşatmaya özen gösteriyor.   
 
Ekranların sevilen yüzü ünlü komedyen Ata Demirer’in rol aldığı “Reklam Değil Rakam” sloganlı yeni reklam filmi, Avea’nın artan çekim kalitesi ve kapsama yatırımını yine eğlenceli bir şekilde gözler önüne seriyor. Filmde, “Avea Çalışıyor” serisinden tanıdığımız Ata Demirer’in hayat verdiği ve tüketicinin büyük beğenisini kazanan “Kepçe Operatörü Kemal” karakterine oyuncu İpek Özkök eşlik ediyor.
 
Filmde İpek Özkok, Avea’nın çekim kalitesini yerinde test eden bir sunucuyu canlandırıyor. “Kepçe Operatörü Kemal” ise İpek Özkök’ün içinde bulunduğu sözde reklam setini, kendi eğlenceli yöntemleri ile adeta sabote ediyor. İkilinin arasında geçen komik diyaloglar, Avea’nın artan kapsama yatırımı ve çekim kalitesini gözler önüne sererken, sektördeki kalıplaşmış kapsama reklamlarına da gönderme yapıyor. Avea, reklam filminde kullandığı bu esprili kurgu ile tüketicilerin hissiyatlarına her zaman en eğlenceli ve samimi şekilde tercüman olan GSM markası olma özelliğini sürdürüyor.
TBWA İstanbul Reklam Ajansı tarafından yaratılan yeni reklam filminin yönetmenliğini ise Uygar Kutlu üstleniyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv