Ayakkabı ve çanta sektörüne Shoexpo Dopingi

İzmir’in en renkli fuarlarından SHOEXPO; sektöre cansuyu olmaya devam ediyor. Ayakkabı ve çanta sektörünün öncü isimleri 19 - 22 Ekim tarihlerinde Fuar İzmir’deki buluşmaya gün sayıyor.

  • 0
  • 895
Ayakkabı ve çanta sektörüne Shoexpo Dopingi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmir’in en renkli fuarlarından SHOEXPO; sektöre cansuyu olmaya devam ediyor. Ayakkabı ve çanta sektörünün öncü isimleri 19 - 22 Ekim tarihlerinde Fuar İzmir’deki buluşmaya gün sayıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na sayılı günler kala 160 firmanın katılımı kesinleşti. Geçtiğimiz Mart ayında 132 katılımcının stant açtığı SHOEXPO, umut verdi.   Ziyaretçilerine ayakkabı ve çanta sektörüne dair geniş bir ürün yelpazesi sunan SHOEXPO, bu yıl yenilikleriyle de dikkat çekiyor. Fuar kapsamında ilk kez oluşturulacak olan “Trendcode SHOEXPO Area”da, 2017 modasının en güzel kombinleri, özel tasarım ayakkabılarla sergilenecek.  Diğer taraftan yine ilk kez düzenlenecek olan “Moda Sohbetleri”ne, Sertaç Delibaş, Duygu Ergör ve Pınar Arkun gibi ayakkabı sektörünün önde gelen tasarımcıları konuşmacı olarak katılacak.

Sektörün kalbi SHOEXPO’da atacak!
19 – 22 Ekim 2016 tarihleri arasında sektörün kalbi İzmir’de atacak. Üreticilerin, yerli-yabancı satın alıcılarla buluşacağı fuar, Ekonomi Bakanlığı URGE projesi kapsamında oluşturulan Hosted Buyer programı ile katılımcılarına altın fırsatlar sunacak. Hosted Buyer programı ile sektör profesyonelleri ile katılımcı firmalar ürün gruplarına göre ikili görüşmeler yapacak.  İZFAŞ tarafından organize edilen Hosted Buyer programı ile fuara; 45 ülkeden bini aşkın yabancı profesyonel alıcının ziyareti bekleniyor.

40. SHOEXPO; T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenlenecek. Yeni sezon modasının sergileneceği fuar; üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcıların ve sektörel yayınların buluşma noktası olacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv