Ayakkabı Ve Çanta Sektörünün Buluşma Noktası: Shoexpo

40. SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, sektörün öncü isimlerini 19 - 22 Ekim 2016 tarihleri arasında, Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı, Fuar İzmir’de buluşturacak.

  • 0
  • 1.120
Ayakkabı Ve Çanta Sektörünün Buluşma Noktası: Shoexpo
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

40. SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, sektörün öncü isimlerini 19 - 22 Ekim 2016 tarihleri arasında, Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı, Fuar İzmir’de buluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapılarını 40. kez sektör profesyonellerine açacak.  Geçtiğimiz Mart ayında 132 katılımcının stant açtığı SHOEXPO İzmir, 46 ülke ile 53 ilden gelen çok sayıda profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuar, 4 gün sürecek.
 
Üreticilerin, yerli-yabancı satın alıcılarla buluşacağı fuarda; erkek ayakkabısından çantaya, gelinlik ayakkabılarından aksesuarlara, çocuk ayakkabılarından kadın ayakkabılarına pek çok ürün grubu sergilenecek. Yılda iki kez düzenlenen fuar, yeni sezonun ayakkabı ve çanta modasını yakalamak isteyen üreticiler için altın fırsatlar sunacak.

Üreticiler ile Profesyonel Satın Alıcılar Buluşacak!
Ekonomi Bakanlığı URGE projesi kapsamında oluşturulan Hosted Buyer programı ile sektör profesyonelleri ile katılımcı firmaların ürün gruplarına göre B2B görüşmeleri yapmalarına ortam yaratan SHOEXPO, pazar dinamiklerini harekete geçirecek. Yeni iş bağlantıları kurma imkanı yaratan fuar, ayakkabı-çanta sektörünün kalbi İzmir’de; üreticiler ile profesyonel satın alıcıları birebir görüşmelerde buluşturacak.

İZFAŞ, SHOEXPO’nun katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla başta İtalya, Almanya ve İngiltere olmak üzere yurtdışı sektör fuarlarında tanıtım çalışmaları yapıyor. Uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında Avustralya, Yeni Zelanda, Finlandiya, Tayland, İran, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Yunanistan, Azerbaycan, Orta Doğu-Güney Afrika ve Ukrayna’da sektör temsilcileriyle görüşmeler devam ediyor. Yurtiçindeki sektör temsilcilerine ulaşmak için ülke çapında yapılan ziyaretlerde ise 34 il ve ilçelerinde toplam 1422 firma ile görüşme sağlandı. Ziyaretlerin devam ettiği çalışmalarda, büyük markaların zincir mağazalarıyla iletişime geçilirken diğer taraftan da tanıtım faaliyetlerine devam ediliyor.

40. SHOEXPO İzmir; T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenlenecek. Yeni sezon modasının sergileneceği fuar; üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcıların ve sektörel yayınların buluşma noktası olacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv