Ayşe Gencer ve Imer Demirer’den caz şöleni

  İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın unutulmazı Mogambo, Caz Geceleri etkinliği ile yeniden hayat buluyor.  En güçlü seslerin ağırlanacağı Mogambo Caz Geceleri’nin ilk gününde Ayşe Gencer ve Imer Demirer sahne aldı.

  • 0
  • 1.543
Ayşe Gencer ve Imer Demirer’den caz şöleni
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın unutulmazı Mogambo, Caz Geceleri etkinliği ile yeniden hayat buluyor.  En güçlü seslerin ağırlanacağı Mogambo Caz Geceleri’nin ilk gününde Ayşe Gencer ve Imer Demirer  sahne aldı.

Ülkemizde caz müziğinin önemli iki temsilcisi Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. “But Beautiful” isimli albümü ile büyük bir ilgi gören Gencer ile ülkemizde “trompet” kelimesiyle özdeş sanatçı Demirer, kendi bestelerinin yanı sıra klasik caz standartlarından da örnekler sundu.

Ünlü şovmen Ercü’nün sunumuyla gerçekleşen caz geceleri her gün, 22.00’de ‘Green Tonic’in performansıyla başlayacak. Mogambo Caz Günleri rezervasyonu için 0232 497 11 44 no’lu telefonu arayarak rezervasyon yapılabiliyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv