Bahçeşehir Kolejinde kış okulları zamanı

Bahçeşehir Kültür Spor, Sanat ve Robotik kursları, Bahçeşehir Kolejinin İzmir’deki dört kampüsünde kış dönemi çalışmalarına başladı.

  • 0
  • 421
Bahçeşehir Kolejinde kış okulları zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Kültür Spor, Sanat ve Robotik kursları, Bahçeşehir Kolejinin İzmir’deki dört kampüsünde kış dönemi çalışmalarına başladı. Eğitimin geleceğini, geleceğin eğitimini tasarlayan Bahçeşehir Koleji, yenilikçi ve sürdürülebilir eğitim modellerinin yanı sıra yaz ve kış okullarıyla da öğrencileri akademik, sosyal ve sportif alanlardaki kazanımlarla geleceğe hazırlıyor. Son olarak müfredata kazandırdığı 11 yeni dersle gündeme gelen Bahçeşehir Koleji, yalnızca kendi öğrencilerini değil tüm öğrencileri kaliteli eğitimle buluşturma anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Bahçeşehir Kültür tarafından yürütülecek spor, bilim ve sanat temelli kış okulları, tüm öğrencilerin katılımına açık olarak çalışmalarına başladı.

Kayıtlar devam ediyor
Alanında uzman eğitmen ve antrenör kadrosuyla Ekim ayı itibarıyla derslere başlayan Bahçeşehir Koleji Kış Okulu’nun kayıtları devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik spordan sanata, robotikten müziğe uzanan geniş bir yelpazede programın sunulduğu kış okulları, Bahçeşehir Koleji Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe ve bu yıl eğitim öğretime başlayan İzmir 50.Yıl Kampüslerinde sürdürülüyor. 1. ve 2. sömestr olarak iki etapta gerçekleşecek programlar Ekim ayında başladı ve 9 Haziran’a kadar sürecek. 5-7, 8-10 ve 11-14 yaş grubuna yönelik hazırlanan programlarda öğrenciler; yüzme, jimnastik, basketbol, voleybol, futsal, masa tenisi, tenis, görsel sanat atölyesi, müzik, Robotik, P4C, Yaratıcı Drama, Dans, Satranç başta olmak üzere çeşitli aktivitelerle keyifli zaman geçirirken akademik ve sosyal yönden kazanımlarını pekiştirecekler.
Kayıtların devam ettiği Bahçeşehir Koleji Kış Okulları ile ilgili veliler, 0539 550 78 54 numaralı telefonu arayarak Bahçeşehir Kültür İzmir Bölge Sorumlusu Erhan Özvatan’dan detaylı bilgi alabilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv