Bar Psikoloğu Sardunya’da

  • 0
  • 1.567
Bar Psikoloğu Sardunya’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü Bar Psikoloğu Ferhat Aydın, Sardunya Cafe & Bar’da İzmirliler ile buluştu.“Drink And Talk Show' konsepti içinde iki bölüm halinde gerçekleşen etkinlikle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.  1 gün olarak planlanan ve ilgi yoğunluğu nedeniyle iki güne çıkarılan etkinliğe talep çok olunca bir hafta sona tekrar planlandı. 
 
Öğrenciyken de, 2011 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra da sosyal ortamlarda insanların mesleğiyle ilgili sorular sorduğunu ve sonunda insanların basit bilgilere ihtiyacı olduğuna kanaat getirerek onların ayağına gitmeye karar verdiğini belirten Aydın, “İnsanlarımızın kültürel olarak ta, ekonomik olarak ta terapiye gitme gibi bir alışkanlığının olmamasının üzerine üşengeçliği de katınca ‘Bar Psikoloğu’ olmaya karar verdim. Barlarda insanları dinleyen bir psikolog olarak böyle bir sistemin, dünyada eşi benzeri olmayan bir mesleğin yaratıcısı olduğumu öğrendim. Psikologa gidebilecek kadar parası olmayan, içine de atmak  istemeyen, psikologluk bir durumu olmamasına karşın merak ta edenlerin sorularını yanıtlamaya, kısaca psikoloğa gidemeyen insanlara geldim” dedi.

Birinci bölümünde insanların ihtiyacı olan basit ve küçük psikoloji bilgiler, gözlem ve tespitlerini içeren sunum gerçekleştiren Ferhat Aydın, mizah ile toplumumuzun absürd taraflarını irdeledi.  Aydın, programının ikinci bölümünü ise soru ve cevaplara ayırdı ve cinsellik, asabiyet, sosyal medya
bağımlılığı gibi bir dizi soruyu cevapladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv