Başkan Arslan Personeliyle Bayramlaştı

  • 0
  • 766
Başkan Arslan Personeliyle Bayramlaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı,  iyi niyet temennilerini iletti.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla bayramlaşarak başladı. Önce şantiyedeki personelle hizmet salonunda bayramlaşan, hal hatır soran Başkan Arslan’a, DİSK Genel İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve yönetim kurulu üyeleri, iş yeri sendika temsilcileri,  başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ettiler. Başkan Arslan, Kurban Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanılması gerekirken, yaşanan terör olayları sebebiyle ülkenin kan ağladığını, üst üste gelen şehit haberleriyle de birlik ve beraberliğin büyük yara aldığına dikkat çekti. Şantiyedeki personelle bayramlaşmanın ardından Başkan Arslan idari binaya geçerek, meclis salonunda idari personelle bayramlaştı. Şeker ve kolonya eşliğinde bayramlaşma turunu tamamlayan Başkan Arslan, personelle bol bol da fotoğraf çektirdi.

Başkan Arslan Kurban Bayramı öncesinde çalışanların bayram masraflarını düşünmeyi de ihmal etmedi ve çalışan 748 işçinin 440 TL değerindeki gıda fişlerini ve maaşlarını bayram öncesi verdi.

Başkan Arslan; “Bayramın Barış ve Huzuru Egemen Kılmasını İstiyorum ”
Ülkede büyük bir kargaşanın olduğunu, her gün yeni bir şehit haberi alındığını ve ülkenin iyi gidişatını kötüye götürmek isteyenlerin yaşattıkları altında buruk bir bayram geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Arslan, “Yine bir Kurban Bayramı’nda daha sizlerle bayramlaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Buruk dedim çünkü; demokrasimiz despotizm adı altında kan kaybediyor. İçlerinde demokrasi ruhu olmayan bir yönetim ile yönetiliyoruz. Sadece ülkemizde değil, komşularımızda da büyük acılar yaşanıyor. Devletimizin bu vahim halimize acilen çözüm bulması gerekmektedir. Kendi içimizde, komşularımızla barış içinde olduğumuz bir geleceği hemen inşa etmek zorundayız. Bu vatan içinde hepimiz kardeşiz. Tüm halklar kardeştir. Dileğimiz bu bayramda ve diğer bayramlarda kardeş kanı akmamasıdır.  Yine de bugün burada bayram kutlaması için buluştuk. Hepinize Çiğli halkına en iyi hizmeti verdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içinde Çiğli halkına hizmet ediyoruz. Biz sizler için varız, sizler hep beraber Çiğli için varsınız. Emeğinize saygı duyuyorum ve sizlere maaşlarınızı, gıda fişlerinizi ve ikramiyelerinizi aksatmadan vermeye çalışıyoruz. İş barışının sağlanması adına çok yol aldık. Bayramlar uzlaşma, kucaklaşma, barışma günlerimizdir. Tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek, bayramın barış ve huzuru egemen kılmasını diliyorum” dedi.

“Çiğli’de İlk Defa Birçok Şey Yolunda Gidiyor”
DİSK Genel İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ise, “Bu anlamlı tören sayesinde yine bir araya geldik. Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Dileğimiz bu kötü olayların bir an önce sonlanması ve kardeş kanına son verilerek ülkemize barışın gelmesi. Çiğli’de ilk defa birçok şey yolunda gidiyor. İlk defa her şey zamanında ve düzenli olarak işçilerimize ödeniyor. Başkanımız emekten yanadır. Olumsuz giden birçok şeyi düzeltmeye çalıştığını görüyoruz. Belediyenin bütün olanaklarını siz işçi arkadaşlarım için kullanıyor. Bu da bizler için oldukça sevindirici bir durum. Kendisine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepinize sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Kaymakamlıkta Bayram Kutlaması
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın bayram kutlamalarında son durağı kaymakamlık binası oldu. Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler ile makamında bir araya gelen Başkan Arslan, burada da bayramların birleştirici ve bütünleştirici gücü ile toplumsal barışa olan katkılarına vurgu yaptı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv