Başkan Atila mezun olduğu okulun ilk mezunları ile buluştu

  • 0
  • 993
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 20 yıl önce mezunolduğu Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin ilk mezunları ile buluştu. Bornovalı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Atila, “Doğduğum,büyüdüğüm, çocuklarımı büyüttüğüm kentin belediye başkanlığını yapmak en büyükmutluluk” dedi. Başkan Atila, ‘Bornova Bizim Evimiz’ sloganı ile çıktıklarıhizmet yolunda Bornovalıların görüş ve önerileri doğrultusunda çalışacaklarınıvurgu yaptı 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisinin de 20yıl önce mezun olduğu Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin ilk mezunlarıyla gelenekselolarak düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’ninİzmir’in en köklü eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Atila, “Bornovalıolmaktan gurur ve onur duyuyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, çocuklarımı büyüttüğümkente belediye başkanı olmak, hizmet etmek ise en büyük mutluluk” diye konuştu.

Kendisinin de mezun olduğu okulun mezunları ile görüşalışverişinde bulunan Başkan Atila, hayata geçirecekleri proje ve çalışmalarıanlattı. Bornova’yı Oxford, Cambridge, Eskişehir gibi üniversite kenti yapmakistediklerini ifade eden Atila, “ ‘Bornova Bizim Evimiz’ dedik ve hizmetyolunda çalışmaya başladık. İlçemizin potansiyelini düşündüğümüzde gerçekanlamda bir üniversite kenti olmalıyız. Ardından turizm ve sanayi geliyor. Buanlamda sizlerin görüş ve önerilerine her zaman ihtiyacımız olacak” diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv