Başkan Batur’dan Esnafa anlamlı hediye

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 96. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı öncesinde Çankaya ve Alsancak’ta hizmet veren esnafı ziyaret ederek Atatürk baskılı poster hediye etti.

  • 0
  • 450
Başkan Batur’dan Esnafa anlamlı hediye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 96. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı öncesinde Çankaya ve Alsancak’ta hizmet veren esnafı ziyaret ederek Atatürk baskılı poster hediye etti.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’ta esnafın en yoğun bölgelerden biri olan Çankaya ve Alsancak bölgesindeki esnafa, 29 Ekim öncesinde anlamlı bir hediye verdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygusuyla, Atatürk baskılı, ‘Bu vatan bizim, Cumhuriyet hepimizin’ yazılı posteri alan esnaf ise büyük bir gurur ile dükkânlarına asacaklarını belirttiler.

Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlu olsun
Çankaya ve Alsancak semtindeki esnafı tek tek dolaşan Başkan Batur, “Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkusunu sizlerle paylaşmak için dükkanlarınızın en güzel köşesine asacağınıza inandığım Atatürk posterlerini sizlere getirdim. Ülkenin dört bir köşesinden nice kahramanların hayatlarını vererek kazanılan bu vatanın ve Cumhuriyete sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım,” diyerek esnafa iyi dileklerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Batur, “Ülkemizin işgali Konak’ta başladı ve Konak’ta son buldu. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanlarını, hürriyetlerini canları pahasına savunan tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Bizlere bıraktıkları vatan ve şanlı bayrağımız taşıdığımız en kutsal emanetlerimizdir, biz de yarınlara onurla taşıyacağız. Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlu olsun” dedi.

Aldığı hediyeden çok mutlu olan esnaf da bayrakları mekânlarına asarak, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı öncesinde bu anlamlı ve kıymetli hediye için Başkan Batur’a teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv