Başkan Hasan Arslan Göreve Başladı

  • 0
  • 1.245
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanlığını devralanoturan İnşaat Mühendisi Hasan Arslan, resmen görevine başladı.  Çiğli’de CHP’li oyların yüzde 52,5 oy alarakbaşkan seçilen Hasan Arslan ve yeni meclis üyeleri yaklaşık 1000 kişilik gruplamazbatasını Çiğli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Niyazi Taka’dan törenle aldı.

Alkışlarla mazbatasını aldı
 Çiğli İsmailRahmi Karadavut İlkokulu’nda bulunan Çiğli İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasınıalan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yanında belediye meclis üyeleri, ilyöneticileri, partililer ve yakınları da hazır bulundu. Başkan Hasan Arslan veCHP’den seçilen 21 meclis üyesi mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı NiyaziTaka’dan teslim aldı.  Daha sonra BaşkanHasan Arslan coşkulu kalabalık eşliğinde yürüyerek Çiğli Cumhuriyet Meydanı’nageldi.

Başkan Arslan çelenk sundu
Çelenk sunum töreninde İzmirmilletvekilleri Prof. Dr. Oğuz Oyan ve Mustafa Moroğlu, CHP Çiğli İlçe BaşkanıNihat Gültekin,  CHP il ve ilçeyöneticileri,  yeni belediye meclisüyeleri, yeni muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin ile sendika temsilcileri veçok sayıda partili destek olmak üzere Başkan Hasan Arslan’a eşlik etti.Görevinin son gününde Başkan Metin Solak, yeni Başkan Hasan Arslan’ı törenalanında karşıladı.

Konferans salonunda tören
Çelenk sunum töreninin ardından BaşkanHasan Arslan ve Çiğlililer hep birlikte belediye konferans salonunda düzenlenentörene katıldılar.  “En büyük başkanHasan Arslan” tezahüratları ve alkışlar eşliğinde salona giren Başkan HasanArslan, bugüne kadar ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Başkan Metin Solak’ateşekkür ederek,  plaket ve çiçek takdimetti. Çiğli’de 4,5 yıl başkanlık yapan Metin Solak da Başkan Hasan Arslan’ıtebrik ederek başarılar diledi ve çiçek takdim etti.  Daha sonra başkanlık makamına geçen BaşkanHasan Arslan görevi resmen başkan Metin Solak’tan devraldı. 


Başkan Hasan Arslan; “7/24 hizmet edeceğiz”
Hem Cumhuriyet Meydanı’nda hem dekonferans salonunda Çiğlililere seslenen Başkan Hasan Arslan, “Nihayet buradayızarkadaşlar. Hepinizi kutluyorum. Bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkürediyorum. Başarı hepimizin. Önceki dönemde hizmeti geçen belediyebaşkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Çiğli’yehizmet etmek bizim boynumuzun borcu. 7/24 hizmet edeceğiz. Bundan sonra da herzaman halkımızın arasında olacağız. Kapımız açık olacak, kimse merak etmesin”dedi.

“Oyunu en fazla artıran ilçe Çiğli”
Çiğli’de CHP’nin oylarının ciddibiçimde artığına dikkat çeken Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Oyunuen fazla artıran ilçe Çiğli ve ben Çiğlileri kutluyorum. Yıllardır partimize oyvermeyenler bile bize destek oldular. Asıl çalışma bundan sonra başlıyor.Herkese eşit hizmet götüreceğiz. Biz sosyal demokrat Cumhuriyet Halk Partisiyiz.Katılımcı ve sosyal bir belediye olacağız. Çiğliliere ne olduğunu anlatmamız.Bana bu süreçte destek olun ve yanımda olun. Bu süre zarfında da geçmişhizmetlerinden dolayı Başkan Metin Solak’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Oğuz Oyan “Zafer tablosu yaşanıyor”
Tören alanında konuşma yapan İzmirMilletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan da konuşmasında, “Böylesine bir şöleni bizehediye eden başkanımıza, meclis üyelerimize, partililerimize teşekkür ediyoruz.Hemen her yerde bu tabloyu yakaladık. Devir teslim törenlerimiz metropolde Konakdışında başarılı olmuştur. İşte CHP’lilik budur. Önemli olan kişiler değil,partidir. Bu süre zarfında özellikle de kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Onlarolmadan olmazdı.  Herkesi kutluyorum, HasanArslan başkanıma da başarılar diliyorum” dedi.

Solak; “Her zaman destek olmaya devamedeceğim”
Başkanlık görevini teslim eden MetinSolak da,  “Seçimlerde elimizden gelençabayı gösterdik ve büyük bir zaferle 30 Mart sonuçlandı. Bugün bu çalışmanınönderi Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum. Asıl vazife şimdi başlıyor. Onasahip çıkmak ve yanında durmak hepimizin boynunun borcudur. Bunu böyle bilin.Şimdi bayrağı gururla Başkan Hasan Arslan’a teslim ediyorum. Her çalışmasındaonun yanında olacağıma ve destek olacağıma da söz veriyorum” diye konuştu.

Gültekin; “Çiğli’de İktidar her zaman CHP’nindir”

Çiğli Çiğli İlçe Başkanı CHPilkelerine uygun çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “ Bu iktidar Çiğli’deCHP’nindir ve bundan sonra da CHP’nin olacaktır. Çiğli’de önemli bir başarıyaimza attık. Herkesi kutluyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv