Başkan İnce’den ikinci köprü

  • 0
  • 422
Başkan İnce’den ikinci köprü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan “Yelki’ye üç köprü yapacağız” sözünden ikisini yerine getirdi.

Başkan İnce’nin talimatı doğrultusunda bir süre önce ihalesi yapılan Yelki Çaybahçe Mevkii’ndeki köprü inşaatına başlandı. Çamlıçay Deresi üzerinde inşa edilen köprünün uzunluğu 10 metre, yüksekliği 7.6 ve genişliği 10.50 metre olan köprüde ayrıca birer metrelik sağlı, sollu yaya geçiş bölümü yer alacak. 232 bin liraya mal olacak köprünün Eylül ayı içerisinde hizmete gireceğini belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Daha önce Yelki Sanayi Sitesi girişindeki köprüyü belediye imkanları ile yapmıştık. Fen İşleri ekiplerimizin yoğunluğu nedeniyle bu köprünün inşaatını ihaleye çıkardık ve kısa sürede tamamlayıp, hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

İnce, seçim öncesi “Yelki’ye üç köprü yapacağız” şeklinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, “17 ay içerisinde üç köprüden ikisini yaptık. Üçüncüsü olan Özbilimkent Köprüsü’nün yapımını da gelecek yıl programımıza almak istiyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv