Başkan Mahmut Badem’den birlik beraberlik örneği

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarını ziyaret ederek, Kurban Bayramı’nı kutladı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ak Parti meclis üyeleriyle birlikte Kurban Bayramı’nın ikinci günü AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlıklarına ziyarette bulundu.

  • 0
  • 824
 Başkan Mahmut Badem’den birlik beraberlik örneği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarını ziyaret ederek, Kurban Bayramı’nı kutladı.
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ak Parti meclis üyeleriyle birlikte Kurban Bayramı’nın ikinci günü AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlıklarına ziyarette bulundu.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığında partililerle biraraya gelen Başkan Mahmut Badem, bayramın birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesini diledi. Ziyaretler kapsamında daha sonra CHP ve MHP ilçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “2004-2009 belediye Başkanlığım döneminde de siyasi partilerin bayramlaşma törenine katılmaya özen göstermiştim. Tüm siyasi partiler bu kent için bu ülke için çalışıyor.  Kenti ve ülkemizi daha ilerilere taşıyabilmek için var gücüyle çalışıyorlar. Ülkemizin başındaki siyasi temsilcilerimiz çok ciddi bir birliktelik sergiliyorlar. Bu duruşu hep birlikte sergilemeye çalışmalıyız. Birlikte hareket edersek daha güçlü oluruz. Küçük hesaplarla hareket etmenin ne bu kentte ne de ülkemize birşey kazandırmadığını biliyoruz. Hepimizin şunu çok iyi anlaması gerekiyor. 16 Temmuz sabahı hiç birşey yoktu. Ben yoktum, siz yoktunuz, siyaset yoktu. Bunu anlayabildiğimizde birlikte neler yapabileceğimizi hep birlikte göreceğiz” dedi. 

CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez; “Başkanımız ve ekibi ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İyi günlere tekrar beraber olacağız.   Devletimizin başındakilerin birlikteliğini yerelde de olmasının  yararlı olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte Ödemiş için iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” derken, MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı; “Belediye başkanımız bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Örf, adet ve törelerimizle var olan bir toplumuz. Sizler bu ziyaretinizde törelerimizi yaşatıyorsunuz Teşekkür ederiz. Hepimiz çocuklarımıza, gençlerimize gelecek nesillerimize güzel bir Ödemiş bırakmanın peşindeyiz” diye konuştu. 

Şehit Ailelerine ziyaret
Başkan Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, bayram nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında  Şehit Muammer Gönen ve şehit Ali Yücel Öner’in ailelerine  ziyarette bulunuldu. Aileler Başkana ve eşine teşekkür ederek; “Bizim istediğimiz tek şey hatırlanmak. Böyle özel günlerde Başkanımız ve eşi her zaman bizimle birlikte. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Allah razı olsun” dedi.

Ödemiş Belediyesi’nde Bayramlaşma 
Ödemiş Belediyesi’nde bayramlaşma Kurban Bayramı’nın ikinci günü yapıldı.  Başkanlık Makamında yapılan bayramlaşma törenine Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Sabri Tekir, Siyasi Partilerin temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Hizmet Binası Başkanlık Makamında yapılan bayramlaşmada yoğun ilgi yaşandı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv