Başkan Selvitopu’ndan öğretmenlere vefa

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Dr Kemal Tarım Dinlenme Evi’nde kalan 76 yaşındaki Emekli Öğretmen Muzaffer Akyürek’i ziyaret ederek birlikte pasta kesti.

  • 0
  • 315
Başkan Selvitopu’ndan öğretmenlere vefa
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Dr Kemal Tarım Dinlenme Evi’nde kalan 76 yaşındaki Emekli Öğretmen Muzaffer Akyürek’i ziyaret ederek birlikte pasta kesti. Başkan Selvitopu daha sonra bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğü KARBEM’i ziyaret ederek öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilk olarak ilçede bulunan Türkiye Yardımseverler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme evini ziyaret etti. Burada kalan 27 yıllık öğretmen Muzaffer Akyürek’le ve huzur evinin diğer sakinleriyle bir araya geldi. Dinlenme Evi yetkilileri tarafından karşılanan Başkan Selvitopu ve belediye başkan yardımcıları,  huzur evi sakinleriyle tek tek tokalaştı ve onlara çiçek verdi. Daha sonra emekli öğretmen olan ve 4 yıldır Kemal Tarım Dinlenme Evi’nde kalan 76 yaşındaki Muzaffer Akyürek ile birlikte pasta kesen Başkan Selvitopu, kendisinin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, ona sağlıklı ve uzun bir ömür diledi.

İkinci durak KARBEM
Başkan Selvitopu’nun ikinci durağı Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) oldu. Bu yıl bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğü ve öğrencilerin başarıdan başarıya koştuğu KARBEM’de öğretmenlere karanfil dağıtan ve günün anlamına ilişkin çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Selvitopu, eğitimin önemine işaret ederek, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğuna vurgu yaptı. Selvitopu,  “Ben hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutlarken, verdiğiniz emekler ve döktüğünüz alın teri için hepinize teşekkür ediyorum. Emekleriniz önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu. Başkan Selvitopu daha sonra öğretmenlerle birlikte pasta kesti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv