Başkan Soyer’in çağrısına anaokulu öğrencilerinden destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları öğrencileri kendi hazırladıkları görsellerle nasıl bir doğa istediklerini İZBAN’da yolculuk yapan büyüklerine anlattı.

  • 0
  • 459
Başkan Soyer’in çağrısına anaokulu öğrencilerinden destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları öğrencileri kendi hazırladıkları görsellerle nasıl bir doğa istediklerini İZBAN’da yolculuk yapan büyüklerine anlattı.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulu öğrencileri İZBAN’la seyahat eden yolculara bir sürpriz yapıp, doğaya duyarlı olunması için bir çağrı yaptı. Anaokulu öğrencileri, İzmir’de yaklaşık 5 bin hektarlık alanın kül olmasına neden olan yangınlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 30 Ağustos’ta Efemçukuru Devedüzü mevkiindeki buluşma çağrısına destek verdi.
 
Toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, altı ve beş yaş grubu öğrenciler katıldı. Çocuklar "ağaç sevgisi", "çevre bilinci" ve "doğa " temasıyla hazırladıkları hikayeleri, İZBAN’da seyahat eden yolcularla paylaşarak onlara nasıl bir çevre istediklerini anlatan öğrenciler ayrıca, İzmir’in ormanları için 30 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek olan etkinliğe büyüklerini, kendi hazırladıkları broşürlerle davet ettiler.
 
Geleceklerine sahip çıkıyorlar
Altı yaşındaki İZELMAN Anaokul öğrencisi Doğa Erkeç, “Ormanlarla ilgili hazırladığımız kitapların içine ormanları koruyalım, her fidan bir yaşamdır sözleri yazdık ve 30 Ağustos’ta herkesi fidan dikmeye bekliyoruz” dedi. “Çocuklarımızın geleceğini korumak zorunda olduğumuz gibi çocuklarımıza da bu bilinci aşılamalı ve toplumsal farkındalıklarını artırmak zorundayız” diyen İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen, “Şirketimiz bünyesindeki anaokullarında yapılan bu çalışma ile hem minik öğrencilerimizin sorumluluk bilinçlerini yükseltmek, hem de ulaştıkları insanların da farkındalıklarını artırarak #izmirküllerindendoğacak kampanyasına destek olmalarını istedik” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv