Başkan Ülgür Belevi’ndeydi

  • 0
  • 631
Yazı Boyutu:

Selçuk Belediye BaşkanıHüseyin Vefa Ülgür, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezitarafından Belevi’nde de kurulan etkinlik çadırını ziyaret etti.  

Etkinlik çadırı ziyaretinden önce İlçe Başkanı ve meclisüyeleri ile birlikte Belevi’ndeki esnafı ve kahveleri dolaşan Başkan Ülgür,belde sakinleri ile sohbet ederek  sorunlarını dinledi.

27 Ocak’tan itibaren 14 Mayıs, Cumhuriyet, Zafer, İsabeyve Atatürk mahallelerinde birer hafta süre ile kurulan etkinlik çadırı şimdi debelde ve köyleri ziyaret ediyor. Bu hafta Belevi’nde kurulan çadırı ise BaşkanÜlgür Selçuk CHP İlçe Başkanı Özge Yıldırım ve meclis üyeleri ziyaret etti. 

Her yaştan kadının, sabahın erken saatlerinden çadırınkapanış saati olan 17.00’ye kadar sabundan süs eşyaları yapımı, mum ve fileyapımı atölyeleri, geri dönüşümlü malzemelerden dekoratif eşya yapımı, keçe veboncuktan anahtarlık, duvar süsü gibi objeler yapımı gibi faaliyetler yaptığıçadırda bir yandan da psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriliyor.Ayrıca çocuklar için de resim, müzik, dans, yüz boyama, oyuncak yapımı gibi birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştiriliyor. 

Çay ve kahve saatleri, bir birinden güzel ikramlarlazamanın su gibi geçtiği etkinlik çadırını ziyaret eden Selçuk Belediye BaşkanıHüseyin Vefa Ülgür Tavuklu pilav dağıttı . Ardından çadırdaki kadınlarla bolbol sohbet Ülgür  çadıra renk katan çocuklara hediyeler vererek çocuklarile birlikte bir köşeye oturup tavuklu pilav yedi. Keyifli saatlergeçiren  Başkan Ülgür çocukların isteklerini dinledi.  

Etkinlik çadırı 1-2 Mart Gökçealan,4-5 Mart Havutçulu,7-8 Mart Çamlık, 10-11 Mart Acarlar, 13-14 Mart Zeytinköy, 16-17 ve 18 Marttarihlerinde ise Şirince de yerini alacak. 

“Herkesi kucaklayacağız”
 Çadır ziyaretinin ardından Belevi belediye binasını daziyaret eden Başkan Ülgür Belevi Belediye Başkan Vekili Sami Türüdü ilemakamda  konuşarak,  “Beldedeki herkes bizim hemşerimiz. AKP’liMHP’li veya CHP’li hangi partiden olursa olsun herkesi kucaklayacağız.Önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yatırım programımızailişkin toplantı yapacağız. Belevi ile ilgili de planlarımız var. Belevi’ndekikanalizasyonu Selçuk’a bağlayacağız . Dağ yolları, göl sorunu, sosyal alanlarınoluşturulmasına kadar birçok konuda hizmeti ayağınıza getireceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv