Batüder’den Tunç Soyer’e ziyaret

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Başkanı Akın Kazançoğlu Dernek Üyeleri ile beraber İzmir Büyükşehir Belediye (İ.B.B) Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

  • 0
  • 546
Batüder’den Tunç Soyer’e ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Başkanı Akın Kazançoğlu Dernek Üyeleri ile beraber İzmir Büyükşehir Belediye (İ.B.B) Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Tunç Soyer BATÜDER üyelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda ağırladı ve görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti.

BATÜDER’i sosyal medyada yakından takip ettiğini belirten Tunç Soyer, Batüder’in başarılı çalışmalarını oldukça olumlu bulduğunu belirtti. İ.B.B. Başkanı Tunç Soyer, katılımcılık felsefesinin öneminin altını çizerek sivil toplum örgütlerinin, derneklerin önemini vurgulayarak yaklaşık yedi milyon nüfusa sahip olan İsveç’de sivil toplum örgütlerine kayıtlı yaklaşık dokuz milyon üyenin olduğunu yani her bireyin en azından bir derneğe üye olmasının çağdaşlık seviyesinin gerekliliği olduğunu örnekleyerek anlattı. Ayrıca Tunç Soyer, Batüder Başkanı Akın Kazançoğlu’nu İzmir sivil toplum örgütlerinden çok yakından tanıdığını, İzmir Ticaret Odası (İZTO)’da birlikte çalışma onurunu yaşadığını ve bundan sonraki BATÜDER projelerinde İzmir için birlikte çalışmaktan mutlu olacağını ifade etti.

BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu, Batüder’in kurulduğu günden bu yana başta İzmir’imiz olmak üzere ülkemiz ve Balkan ila Türk Dünyası coğrafyasında gerek ekonomik gelişmeler sağlayacak, gerekse sosyal ve kültürel alanlarda etkin projeler üreten çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Akın Kazançoğlu önümüzdeki süreçte hem İzmir Büyükşehir Belediyesi hem de Başkan Tunç Soyer ile birlikte her türlü olumlu sonuç elde edecekleri projeler için tüm Batüder üyelerinin gönüllü olarak hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer BATÜDER’in Onursal Üyesi yapılarak rozet ve flama takdimi gerçekleştirildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv