BAY-GEM’in başarılı öğrencilerine Başkan Karabağ’dan ödül

  • 0
  • 876
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından 2011-2012 eğitim-öğretim yılında başarılı öğrencilere verilen kursları bitirerek hayallerindeki Lise ve Üniversiteleri kazanan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
 
Bayraklının Gururları Ödüllendirildi
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören öğrenciler sınavlarda üstün başarı gösterdi. Bayraklının gururları yüzme havuzu düğün salonunda kendileri için düzenlenen ödül töreninde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile bir araya geldi. Yurdun çeşitli illerindeki Lise ve Üniversiteleri kazanan başarılı öğrencilerin katıldığı buluşmada ödülleri Başkan Karabağ verdi.
 
Gençlerimizin başarılarını görmek bizi daha çok mutlu ediyor
“Bayraklı belediyesi olarak park yapmak, spor tesis yapmak temizlik işlerini başarılı bir şekilde yürütmek birçok projeye imza atmak bizim temel görevlerimizden birisi bu hizmetlerin dışında bizi en çok mutlu eden sizlerin başarılarıdır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Karabağ “Hiçbir sebepten dolayı yılmayın. Bunlar başta ekonomik sebep olmak üzere bütün olumsuzluklar olabilir. Bayraklı Belediyesi olarak gençlerimize ve geleceğimize her zaman sahip çıkacağız gençlik için çalışmaya devam edeceğiz. BAY-GEM’de kurs gören 8. sınıflarda toplam 262 öğrenci SBS sınavına girdi. 188 öğrenci Anadolu ve Anadolu meslek liselerine yerleşti.  Öğrencilerimizin 62’si 400 ve üzeri puan ortalamasıyla büyük başarı yakaladı. 12.Sınıflarda toplam 119 Öğrencimiz LYS sınavına girdi ve 62’si 4 senelik üniversitelere yerleşti. Bunların arasından mimarlık, sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, türkçe öğretmenliği, istatistik, mekatronik mühendisliği gibi gözde bölümleri kazanan öğrencilerimiz var. Bu başarıların gizli kahramanları öğretmenlerimizi, emeği geçenleri ve başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyor başarıların devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv