BAYGEM göz doldurdu

  • 0
  • 1.067
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrencileri Yüksek Öğrenim Geçiş Sınavı’nda (YGS) sağladığı yüzde 96’lık başarının ardından ikinci rekorunu Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile kırdı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da başarılı öğrencileri makamında ağırladı.
 
Bizleri unutmayın
Başkan Karabağ öğrencilerle tek tek sohbet etti, ideallerini sordu. Mühendislikten, öğretmenliğe, Anadolu liselerinden Fen Liselerine kadar birçok farklı okul ve bölüm kazanan öğrenciler BAY-GEM ile kendilerini daha güvende hissettiklerini ve ortalamalarının belirgin bir şekilde yükseldiğini Başkan Karabağ’a anlattı.
Geleceğin gençlerde olduğuna dikkat çeken Başkan Karabağ, “Eğitimden spora parklardan tesislere kadar her şeyi gençlerimiz için yapıyoruz. Görüyorum ki sizler de bu hizmetlerden doğru şekilde faydalanıyorsunuz. Sizlerin idealleriniz olan okulları kazanmanız bizleri mutlu ediyor. Bizleri unutmayın yeter” dedi.   
 
269 öğrenci Anadolu Lisesi’ni kazandı
YGS sınavında yüzde 96 başarı sağlayarak bir rekora imza atan BAY-GEM, ikinci rekorunu SBS puanları açıklandığında kırdı. Kurs gören 317 öğrencinin 269 tanesi Anadolu Liselerini kazanacak puanı aldı. Özel dershanelere parmak ısırtan bu başarı ailelerin de yüzünü güldürdü. Çocuklarının ücretsiz olarak faydalandığı BAYGEM’den hayli memnun olan veliler, Başkan Hasan Karabağ ve Bayraklı Belediyesi’ne sonsuz teşekkürlerini bildirdi.
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) bölgenin sosyo-ekonomik yapısını göz önüne alarak yoksul ailelerin çocuklarına her yıl YGS-LYS, KPSS ve SBS kursları için yaklaşık bin öğrenciye kurs veriyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv