BAYGEM hedefi yine 12’den vurdu!

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’de yüzde 100’lük başarı sağlayan öğrencilerin Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşebilmesi için rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor.

  • 0
  • 828
BAYGEM hedefi yine 12’den vurdu!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’de yüzde 100’lük başarı sağlayan öğrencilerin Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşebilmesi için rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor. Türkiye genelinde 6 öğrencisi derece yapan BAYGEM’de toplam 233 öğrencinin tamamı 180 puan barajını aşarak, en doğru tercihi yapmaya hazırlanıyor.

Bayraklı’nın ilçe olmasının ardından eğitime verdiği önemle BAYGEM’i kuran ve bu güne kadar binlerce öğrencinin ücretsiz eğitim almasını sağlayan Bayraklı Belediyesi, ülkenin geleceğini emin ellere teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda okuyan, gelişen ve sorgulayan bireyler yetiştiren BAYGEM, bu yıl yine başarısını artırarak Türkiye’nin en iyi üniversitelerine öğrenci göndermeyi hedefliyor.

TAMAMI BARAJI AŞTI, ÜNİVERSİTELİ OLUYOR
 LYS sonuç değerlendirme raporuna göre kurslara katılarak sınava giren 233 öğrencinin tamamı 180 puan barajını aşması yüzleri güldürdü. Bayraklı Belediyesi bu başarıyı Türkiye’nin en iyi üniversiteleriyle taçlandırmak için öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor. BAYGEM’de rehber öğretmenler, bugünden (26 Temmuz) itibaren 2 Ağustos’a kadar öğrencilerle birebir ilgilenerek, en doğru tercihi yapmaları için bilgilendirme ve yönlendirmeler yapacak.

BAŞARILARI BİZİ ARTIK ŞAŞIRTMIYOR
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 100 yüzlük başarı yakalayan BAYGEM’de öğrencilerin puanları ve tercihlerinde daha yüksek puanlı üniversiteleri tercih etme hakları da yükseldi. LYS’de yakalanan yüzde 100 başarının kendisini şaşırtmadığını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıl da yüzde 100 başarı yakalamışlardı. Onlar artık bizi şaşırtmıyor. Başarının geleceğini biliyorduk. Tüm öğrencilerimiz yıl boyu öğretmenleriyle birlikte büyük özveriyle çalıştı ve sonunda da başarıyı yakaladılar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. 2 Ağustos’a kadar tercih yapacaklar. Bu konuda da onların yanındayız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv