Bayındırspor Şampiyon

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligin bitimine 4 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için play off oynamayı garantileyen Bayındırspor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu da garantiledi.

  • 0
  • 485
Bayındırspor Şampiyon
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligin bitimine 4 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için play off oynamayı garantileyen Bayındırspor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu da garantiledi. Bugün deplasmanda karşılaştığı ve liderlik mücadelesi verdiği Çeşme Belediye Spor’u güzel bir oyunla 2-1 yenen sarı kırmızılar böylece rakibinin üç puan önüne geçmiş oldu. Bayındırspor ikili averajda rakibine üstünlük kurmuş durumda ve  ligdeki son maçını önümüzdeki hafta sonu Torbalı Çaybaşı Spor ile Bayındır’da oynayacak.

Bayındırspor yakaladığı bu şampiyonluk ile geçen yıl elde ettiği başarının da üzerine çıkmış oldu. Sarı kırmızılar geçen sene tarihlerinde ilk kez süper amatör ligde play off oynama başarısını göstermişti. Bu sene de lige iyi başladı, edindiği tecrübe ile güçlü rakiplerine rağmen üst sıralardan hiç kopmadı ve ligin sonunda ipi göğüslemeyi başardı. Şimdi Bayındır’da öncelikle herkes şampiyonluğun tadını çıkaracak, ardından da play off maçlarını beklemeye başlayacak.

Bayındırspor’un başarısı tam anlamıyla bir takım çalışmasının eseri. Tecrübeli ve genç oyuncuların kaynaştığı kaliteli bir takım, ligi tanıyan ve ne yaptığını bilen bir teknik ekip ve onların her zaman arkasında olan bir yönetim. Tüm bunların arkasında da Bayındırspor’un en büyük destekçisi ise Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli. Göreve geldiği günden beri Bayındırspor’un başarısı için çalışan Sesli, yaptığı açıklamalar ile takımın arkasında olduğunu ve takıma ne kadar güvendiğini bir çok kez ifade etmişti. Sesli, Bayındırspor’un Çeşme Belediye Spor’u yenmesinin ardından da bir açıklama yaparak, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen ve tarihi bir başarı yakalan Bayındırspor'un tüm oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv