Bayrak Gaye Berköz’de

Karşıyaka Rotary Kulübü’nde başkanlık bayarağı el değiştirdi. Mert Sarıgülü, başkanlık madalyonunu yeni başkan Gaye Berköz’ün boynuna takarak başkanlık görevini devretti.

  • 0
  • 1.191
Bayrak Gaye Berköz’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Rotary Kulübü’nde başkanlık bayarağı el değiştirdi. Mert Sarıgülü, başkanlık madalyonunu yeni başkan Gaye Berköz’ün boynuna takarak başkanlık görevini devretti.

Küçük Kulüp Alyans Restoran’da gerçekleşen devir- teslim törenine 2017-18 Dönem Güvernörü Lütfi -Nurten Demir Güvernör Yardımcıları Eser -Ülgen Ok ve Salih Şirin’in yanısıra Karşıyaka Rotaract ve İnteractlar da hami kulüplerini yalnız bırakmadılar. 

Başkanlık görevini devralan Gaye Berköz, bu yıl Karşıyaka Rotary Kulübü’nün 35’nci yılını yılını görkemli bir şekilde kutlayacaklarını söyledi. Berköz, “Bornovada engellilere yönelik bir TERAPİ PARKI kurmak ta hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu park engelliler için iyileşme yolunda fizik tedavi kadar etkili bir park olacak. Örnekleri sadece Amerika’da ve Almanya’da ücretli olan bu park izmirde ücretsiz olacak. Buradan çeşitli engelli okulları ve kişilerin terapistler eşliğinde yararlanacaklar.ve 100.000 dolarlık bir proje olan bu park icin uluslar arasi rotary vakfından destek alınacak” dedi.

Berköz, Torunlar Atletızm yarismalarinin bu yıl 33’ncü yili olduğunu ve uluslararasi boyuta taşınarak çesitli ulkelerden çocukların da bu yarışmalara katılacağını belirti. Engelli Basketbol Turnuvası’nın Karsiyaka belediyesi  desteğiyle gerçekleştirileceğini , 13- 18 yaş arası gençlerden oluşacak yeni bir İnteract Kulübü’nü kuracaklarını da müjdeledi.
Başkan Gaye Berköz, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu dönemin sloganı ‘Rotary Fark Yaratır. Karşıyaka Rotary Kulübü olarak biz de fark yaratacağız.”
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv