Bayraklı Belediyesi “sizi” dinliyor

  • 0
  • 603
Bayraklı Belediyesi “sizi” dinliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi vatandaşlardan gelen şikayetlere anındaçözüm bulurken, önerileri de dikkate alıyor. Bayraklı Belediyesi Halklaİlişkiler birimi bu yılın ilk yarısında telefon ve belediyenin web sayfasıüzerinden gelen 2 binin üzerinde dilek ve şikayeti koordineli bir şekildeilgili birimlere bildirerek çözüm üretti. Bayraklı Belediye Başkanı HasanKarabağ, “Vatandaşımızı dinliyoruz. Aktarılan şikayetleri anında çözümbuluyoruz. Önerileri de önemsiyoruz” dedi.   

Bayraklı Belediyesi vatandaşların bildirdiği dilek veşikayetlerle yakından ilgileniyor. Bu yılın ilk yarısında belediyenin websayfası üzerinden ve telefonla 2 binin üzerinde dilek ve şikayet kayıt altınaalındı. Bayraklı Belediyesi Halkla İlişkiler birimi gelen şikayetleri anındailgili müdürlüklere bildirerek çözüm üretti. Gelen öneriler ise projegruplarına aktarıldı.

Parklar yapıldı, yollar asfaltlandı

Bu yılın ilk yarısında en fazla öneri Park ve BahçelerMüdürlüğü'ne geldi. Bayraklılılar, genellikle mahallelerine park yapılmasını yada mevcut parkların iyileştirilmesini istedi. Bunun üzerine Bayraklı Belediyesikısa süre içerisinde 100’den fazla parkı yeniledi. 23 mahallesi bulunanBayraklı’da 30'un üzerinde de yeni park hizmete açıldı. Öte yandan Fen İşleriMüdürlüğü için gelen 364 kayıtlı şikayet ve öneriler kapsamında yağmur suyutahliyesi, yolların düzenlenmesi, asfalt ve kilit parke gibi çalışmalar yapılarak ilçenin daha modern ve çağdaş görünüm kazandırılması içinçalışmalar yürütüldü. Zabıta Müdürlüğü'ne gelen 357 dilek ve şikayete çözümüretildi. Vatandaşların memnuniyeti için işgaliyeye savaş açıldı. Belediye,yeni pazaryerleri kurup mevcutları düzenledi. 

Çözüm masaları kuruldu

Bayraklı'da yaşayan vatandaşların sorunlarını daha kısasürede tespit ederek, hizmetlerin daha hızlı ulaşmasını sağlamayı amaçlayanBayraklı Belediyesi, bünyesinde muhtarlar, siteler, apartmanlar ve gençlikmasaları kurarak iletilen tüm dilek ve şikayetleri kayıt altına alıyor. Bumasalar sıkıntıları ilgili müdürlüklere aktarılıp çözüme kavuşturuyor. Aynızamanda bununla ilgili vatandaşlara geri bildirimde bulunuluyor. BayraklıBelediye Başkanı Hasan Karabağ, “Amacımız ilçemizdeki sorunların, taleplerindaha hızlı şekilde alınarak, çözüme kavuşturulmasıdır. Bunun için birimlerimizhassas bir çalışma yürütüyor. Vatandaşlarımızdan gelen dilek ve şikayetlerbizim için önemli. Belediyemiz vatandaşlarımızı dinliyor” dedi.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv