Bayraklı Belediyesi’nden çöp ev operasyonu

  • 0
  • 931
Bayraklı Belediyesi’nden çöp ev operasyonu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi ekipleri, Cengiz Mahallesi 1620/20 Sokakta çöp ev operasyonu yaptı. Mahalle sakinlerinden gelen şikayeti değerlendiren Temizlik İşleri ekipleri yaşlı bir vatandaşın evinden 2 kamyon çöp çıkarttı. Ardından da Fen İşleri Müdürlüğü evdeki eksiklikleri giderdi, evin odalarını boyadı.
Yapılan incelemede evin sadece çevreye değil insan sağlığına da zarar verdiği tespit eden Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, evin içinde bulunan tarihi geçmiş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kağıttan oluşan yıllardır biriktirildiği öğrenilen çöpleri topladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda temizlenen çöp evin etrafa kötü koku yaymaması ve hastalığa neden olmaması için de ilaçlama yapıldı.

EV TEMİZLENDİ, BOYANDI
Ekipler tarafından evden 2 kamyon çöp çıkartıldı. Öte yandan evin temizlenmesinin ardından Fen işleri ekipleri de evin tadilat ve tamiratını yaptı, evin odalarını boyadı.

GEREKEN YAPILDI
Bayraklı Belediyesi, olarak vatandaşlardan gelen istek ve talepleri zaman kaybetmeden değerlendirdiklerini belirten, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Adreste bulunan evden yoğun koku geldiği yönünde vatandaşlardan şikayetler geldi. Ekiplerimiz bunu değerlendirip bildirilen adrese gitti. Yaşlı bir vatandaşın yıllardır çöp biriktirdiği ortaya çıktı. Zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşıyoruz.  Yapılan çalışmalarla evin temizliği, boya ve badanası yapıldı. Evin sahibi vatandaş da sağlık kuruluşuna yönlendirildi” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv