Bayraklı’da Bokwa ve Zumba rüzgarı

  • 0
  • 648
Bayraklı’da Bokwa ve Zumba rüzgarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Zumba ve Bokwa kursiyerlerini bir araya getirdi. Gecede, kursiyerler müzik eşliğinde dakikalarca dans edilip binlerce kalori yaktı.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nun zemin katına yapılan çok amaçlı spor salonu Zumba ve Bokwa partisi ile sporculara “merhaba” dedi. Partide ilk olarak çocuklar sahne aldı. Bayraklı Belediyesi Spor İşleri öğrencisi olan çocuklar sahnede “Zumba Step Kids’’ ve “Bokwa Kids’’ koreografileri göz doldurdu. Daha sonra ise kalori canavarı Zumba ardından da Bokwa gösterisi başladı. 

HEM EĞLENDİLER HEM SPOR YAPTILAR
Kursiyerler, eğlenceli ve hareketli bir müzik eşliğinde dans ve fitness hareketlerini birleştiren Zumba ile ‘Alfabe ve rakamlar ile dans et terle’ sloganıyla adımlama ile hip hop enerjisinin karışımından oluşan cardio egzersiz programı ‘Bokwa’yı coşku içerisinde gerçekleştirdi.  Zumba gösterisini Bayraklı Belediyesi Zumba Eğitmeni Yeliz Aytimur ve öğrencileri, bokwa gösterisini ise Deniz Tünay ve Gökçe Balikan Yıldızer düzenledi. Gönüllülerin de takip ettiği etkinlikte katılımcılar hem eğlendi hem de spor yaptı.

KAYITLAR SÜRÜYOR
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bokwa ve Zumba kursları kayıtları devam ediyor. Bu kurslara katılmak isteyenler (0232) 371 23 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv