Bayraklı’da spor zamanı!

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediyesi, 17 farklı branşta yaz okulu açıyor. Çocuklar yaz boyunca spor yaparak, kötü alışkanlıklardan da uzak duracak.

  • 0
  • 568
Bayraklı’da spor zamanı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediyesi, 17 farklı branşta yaz okulu açıyor. Çocuklar yaz boyunca spor yaparak, kötü alışkanlıklardan da uzak duracak.

Bayraklı’ya kazandırdığı spor merkezleriyle spor alt yapısını güçlendiren Bayraklı Belediyesi, çocukların, gençlerin yaz aylarını sporla iç içe geçirmesi için 17 farklı branşta yaz spor okulu açıyor. Kursiyerler branşlarına göre Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri, Doğançay Futbol Tesisi, Gümüşpala, Postacılar, Mansuroğlu Halı Sahaları, Bayraklı Yüzme Havuzu’nda konusunda uzman öğretmenler  tarafından eğitim alacak

GEÇTİĞİMİZ YIL 6 BİN KİŞİ YARARLANDI
Geçen yıl 6 bin üzerinde vatandaşa spor okullarında eğitim veren Bayraklı Belediyesi bu yıl sayıyı daha da artırmayı hedefliyor. Kurslar Futbol, basketbol, voleybol, limbering, bale, cimnastik, aerobik, pilates, zumba, yüzme, sağlıklı yaşam sporu, dağcılık ve doğa sporları, masa tenisi, judo, kick boks, taekwondo, güreş branşlarında açılacak. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün 0232 371 23 00 telefon numarasından ulaşılabilecek.

YATIRIMLA BİRLİKTE BAŞARI DA GELDİ
Öğrencileri yaz spor okullarına davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğumuza spor yaptıracağız. 17 farklı branşta okulumuz olacak. Geleceğimiz olan çocuklarımızın spor sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak duracağına inanıyoruz. Yine spor sayesinde çocuklarımız hem kişisel gelişimlerine katkı koyacak hem de birlikte hareket etmeyi öğrenecek. İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık. Bunun beraberinde de farklı alanlarda sportif başarılar geldi. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv