Bayraklı’nın esnafından pankartlı çağrı: ‘Büyükşehir’e başkan Hüseyin Aslan

  • 0
  • 983
Yazı Boyutu:

SONAR gibi Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerindentutunda yerel çapta faaliyet yürüten ajans ve şirketlerin yerel seçim sürecineilişkin tüm anket çalışmalarında ismi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en önsıralarda yeralan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’a, İzmir’in dört biryanından da destek çağrıları yapılıyor. 700’ü aşkın köy ve mahalle muhtarı ileesnaf ve sivil toplum kuruluşlarından sonra Bayraklı İşadamları Derneği de,Sevgi Yolu’nda “Büyükşehir’e Başkan Hüseyin Aslan” pankartı açtı, yürüyüşyaparak,  ‘Seninle beraberiz’ mesajıverdi.

Bayraklı’nın ticaret merkezi sayılan ve hergün binlercekişiyi ağırlayan Sevgi Yolu’nda ‘Hüseyin Aslan Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.  Yürüyüşe etkinliği düzenleyen Bayraklıİşadamları Derneği Başkanı Öner Yılmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıdavatandaş katıldı.  Yürüyüşün yanı sırahem Sevgi Yolu’na hem de bazı mahallelere ‘Büyükşehir’e Başkan Hüseyin Aslan’yazılı pankartlar asıldı.

“BAYRAKLI’DA HEMEN HERKES HÜSEYİN ASLAN DİYOR”
Aslan’ın henüz resmi bir açıklaması olmamasına rağmen adınıngerçekleştirilen tüm anket ve araştırmalarda ön planda yeralmasının halkın onaduyduğu sevginin göstergesi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “ Bizler esnafız.Halkın nabzını iyi tutmakla biliniriz. Bu açıdan net bir şekilde söylüyorum,Hüseyin Aslan ismi etrafında neredeyse tüm Bayraklılılar birleşiyor” dedi.

“AK PARTİ’DE SİYASETİ ONUN İÇİN BIRAKTIM…”
Kendisinin uzun yıllar ANAP’ta ilçe başkanlığı göreviniüstlendiğini son olarak da Ak Parti’de siyasi yaşamını devam ettirme kararıaldığını anlatan Yılmaz, “ Ancak Sayın Hüseyin Aslan’ın ismi gündeme geldiğindehiç düşünmedim ve Ak Parti’den istifa ettim. Projeleri ile çalışkan kimliği veduruşu ile gerçekten özel biri. Bu yüzden ekibimdeki arkadaşlar da yanındaolmakta bir an bile tereddüt etmedi. İsteyen herkes dolaşıp, insanlarlakonuşabilir Bayraklı’da herkes Hüseyin Aslan’ın projelerine hayran. Herkesartık İzmir’de proje görmek istiyor. Özellikle Bayraklı  kentsel dönüşüm çalışmalarına en çok ihtiyaçduyan bir bölge. Ege-Koop da bu konuda oldukça güvenilir bir kurum. Geçmişiparlak başarılarla dolu. Hüseyin Aslan ve Ege-Koop bu işin mimarı. Herkesin ağzınısulandıran rantı Bayraklı halkına  dağıtacak,paylaştıracak tek kişidir bence. Sadece bu açıdan bile Hüseyin Aslan’ın kentinyönetiminde zirvede olmasını istiyoruz ” dedi.

“HÜSEYİN ASLAN TAM BİR HALK ADAMI…”
‘Hüseyin Aslan tam bir halk adamı’ diyen Bayraklı AlpaslanMahallesi Muhtarı İbrahim Varol ise,  “İzmir’in bilgili, birikimli, ortak akla önem veren aynı zamanda da vefalı,kadirşinas yöneticilere ihtiyaç var. Bunları maalesef çok az kişidegörebiliyoruz. Benim mahallemde hemen herkes Hüseyin Aslan ismi geçtiğinde evetdiyor. Bizim için anketlerde çıkan sonuç hiç de şaşırtıcı değil. Biz zaten onunne kadar çok sevildiğini biliyoruz” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv