Bayraklı’nın perileri play off’ta

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bayraklı Belediyesi kadın basketbol takımı normal sezonunun bitimine bir hafta kala süper lige çıkmak için play offlara katılmaya hak kazandı.

  • 0
  • 321
Bayraklı’nın perileri play off’ta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bayraklı Belediyesi kadın basketbol takımı normal sezonunun bitimine bir hafta kala süper lige çıkmak için play offlara katılmaya hak kazandı. Yükselen performansları ve takım içi dayanışmalarıyla ligdeki ilk yıllarında büyük başarı gösteren kızların şimdiki hedefi ise Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi.
 
Bayraklı Belediyespor Kadın Basketbol takımı çıktığı ilk yılda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde play off’lara katılmaya hak kazandı. Kızlar TKB ligi 33. hafta karşılaşmasında deplasmanda İzmit Belediyespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı 76-74 kazanan Bayraklı Belediyesi böylelikle bitime bir hafta kala adını play off’lara yazdırmayı başardı. Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un birinci olarak Süper Lig’e yükseldiği ligde 9. sırada kendisine yer bulan Bayraklı’nın perileri son maçında 5 Mayıs Cumartesi Yalova VIP’le karşı karşıya gelecek.
 
PLAY OFF’UN İLK MAÇI 8 MAYIS’TA 
Kızlar, Play off grubunda ise, ligi ikinci olarak bitirmeyi garantileyen Bursa BŞB. BUDO ile karşılaşacak. İlk maç 8 Mayıs Salı Bursa deplasmanında, ikinci maç 11 Mayıs’ta İzmir’de oynanacak. Üçüncü maç 14 Mayıs’ta tekrar Bursa da yapılacak. İki galibiyet alan takım bir üst tura yükselecek.
 
ONLAR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU 
Spora yapılan yatırımların başarılara dönüşmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “1. lige çıktıkları ilk yılda kızlarımız play off’a katılmaya hak kazandı. İlk 9 takım içinde olmak başarı. Kızlarımıza play off turunda da desteğimiz sürecek. Umuyorum ki burada da güzel sonuçlar alacaklar ancak sonuç ne olursa olsun onlar gönlümüzün şampiyonu. İlk yılda play off başarısı da önemli. Takımımıza Bursa BŞB. karşısında başarılar diliyorum. Hepsini tek tek tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv