Bayram ziyaretlerinde "indirim" fırsatını kaçırmayın

İzmirliler Ramazan Bayramı süresince, Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçlarıyla yüzde 50 indirimli tarifeyle seyahat edecek. Ayrıca ücretsiz olarak yapılacak mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen otobüslerin güzergah ve saatleri belli oldu. Ramazan  Bayramı süresince  08.00-17.00 saatleri arasında 6 ayrı noktadan mezarlıklara sefer yapılacak.

  • 0
  • 452
Bayram ziyaretlerinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ramazan Bayramı'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçları (Havaalanı, Baykuş, Bilet 35, Aylık Bilet ve Yerleşke Öğrenci Tarifesi hariç) yüzde 50 indirimli tarife ile hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde alınan karara göre İzmirliler, bayram seyahatlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında "yarı yarıya indirimli" olarak gerçekleştirebilecek. İzmirliler ayrıca kabristan ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından bayram günleri ücretsiz yararlanacak.

İzmir Metrosu ve İZBAN'da da bayram süresince bir aksaklık yaşanmaması için tüm önlemler alındı. İZDENİZ Genel Müdürlüğü ise bayramın ikinci günü başlayacak Foça ve Yassıcaada seferlerinin yanı sıra ilk kez yapılacak Urla seferlerinin de startı verecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv