Bayramlık plaj ürünleri

Bayram tatilini dört gözle bekleyenler Dagi’nin yenilenen 2016 plaj koleksiyonu ile sahillerde şık ve çarpıcı bir görünüme kavuşuyor. Dagi’nin koleksiyonunda yer alan plaj aksesuarları bayram tatili çantalarının vazgeçilmezi oluyor.

  • 0
  • 23.299
Bayramlık plaj ürünleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi, yeni plaj koleksiyonuyla bayramda kadınları vücutlarına en çok yakışan modellerle buluşturuyor. Bu bayramda da görüntüsünden ödün vermek istemeyen kadınlar, tatil valizini hem tarzına hem de bedenine uygun bikini ve mayo modelleriyle tamamlıyor.
 
Doğadan esinlenen koleksiyon
Dagi’nin 2016 plaj koleksiyonunda bulunan mayo, mayokini, bikini ve aksesuarlar güneşin ve denizin enerjisini plajlara yansıtıyor.  Çiçeklerin, tropikal desenlerin ve etnik baskıların hâkim olduğu koleksiyonda yer alan hayvan efektleri ve taş işlemeleri farklı tarzlara hitap ediyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken modeller sımsıcak turuncu, egzotik yeşil veya dinlendirici mavi gibi farklı renklerdeki tonlarıyla kadınların bir numaralı tercihi oluyor.
 
Bayram tatili için bavula alınması gereken 3 model…
Dagi, her sene aynı bikini ve mayo modellerini giymekten sıkılanlara bayram tatili valizine girecek ve 3 farklı tarza hitap eden seçenekler öneriyor. Dagi’nin şehir desenli bikinisi uçuk mavi rengi ve yüksek beliyle bu yılın hit mayosu olmaya hazırlanıyor. Retro tarzını seven kadınlar bu bikiniyle adeta geçmişte bir yolculuğa çıkıyor.  Dagi’nin boyundan bağlı ve taş işlemeli mayosu farklılaşan tasarımıyla şıklığı ön planda tutan kadınlara hitap ediyor. Çapraz bağlarla tasarlanan derin sırt dekolteli mayo tasarımı ise etnik desenleri ve sımsıcak turuncu rengi ile bu sezonun trendlerini yakalamak isteyen kadınların favorisi oluyor.
 
Bayram tatilinin vazgeçilmezi plaj aksesuarları
Dagi, 2016 plaj koleksiyonu tamamlayıcı aksesuarlarıyla kadınları deniz ya da havuz kenarına giderken ne giysem derdinden kurtarıyor. Yaz esintisini tende hissettirecek şifon plaj elbiseleri, pareolar ve pareo pantolonları rahatlık ve şıklığı aynı anda yaşatıyor. Seçilen desene uygun plaj kıyafet seçeneği ile Dagi, daha canlı bir yaz geçirmek isteyenlerin tercihi olacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv