Belediye Başkanlığı Turnuvasına Büyük İlgi

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi tarafından, Foça’da briçin gelişmesi ve sevilmesi için uğraş veren Emekli Albay Enver Durulmuş anısına düzenlenen 6. Foça Karataş Briç Festivalinin ikinci günü Belediye Başkanlığı Kupası turnuvası ile başladı.

  • 0
  • 534
Belediye Başkanlığı Turnuvasına Büyük İlgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi tarafından, Foça’da briçin gelişmesi ve sevilmesi için uğraş veren Emekli Albay Enver Durulmuş anısına düzenlenen 6. Foça Karataş Briç Festivalinin ikinci günü Belediye Başkanlığı Kupası turnuvası ile başladı. Yaklaşık 300 Briç severin katıldığı turnuvanın açılışına Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediye Spor Kulübü Yöneticilerinden Birtan İskit ve İbrahim Güller de katıldı.

Enver Durulmuş Anısına düzenlenen 6. Foça Karataş Briç Festivali açılış konuşmasını yapan Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu Emekli Albay Enver Durulmuş ile dostluklarının 30 yılı bulduğunu belirterek, “Enver Albay, Briçin tanınması için çok çalıştı. Sevgi, saygı ve Rahmetle anıyoruz. Biz de Briç Federasyonu olarak İzmir’de onun adına bir turnuva düzenleyeceğiz” dedi. Zorlu,  “Bazı belediyeler ki sayıları çok değil, bu tip faaliyetlere destek olup, katkı koyuyorlar. Bunlardan bir tanesi de Foça. Onun için Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Briç Federasyonu Nafiz Zorlu’dan sonra konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise
Emekli Albay Enver Durulmuş’u saygı ve rahmetle andığını belirtti, Başkan Demirağ, “En güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurulan Foça’mıza hoş geldiniz” dedi.

Foça’da Briç festivalinin başlangıcından bu yana yanlarında hep Emekli Albay Enver Durulmuş’un olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Bu tip organizasyonların en güzel tarafı birbirlerini tanımayan insanların bir araya gelerek tanışmaları, barışı, sevgiyi korumaları ve yaymalarıdır” dedi. Başkan Demirağ konuşmasına şöyle devam etti; “Foça’nın ismini birçok yerlere koyabiliriz. Bizler spora koyalım Foça’nın ismini, geçmiş medeniyetlerin getirmiş olduğu değerlere koyalım, bu anlamda da başta bu festivalde bizlere bu işi öğretenlere koyalım Foça’nın ismini. Güzel bir festival geçirmenizi diliyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından Emekli Albay Enver Durulmuş’un eşi Necla Durulmuş’a bir plaket verildi.

Enver Durulmuş Anısına Düzenlenen 6. Foça Karataş Briç Festivali’nde, yaklaşık 300 Briç sever, Belediye başkanlığı Kupası için birbirleri ile yarışacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv