Belediye yatırımları mahallelerimize değer katıyor

  • 0
  • 540
Belediye yatırımları mahallelerimize değer katıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, kentin her köşesinde “ortak akıl” ilkesi ile talepler ve ihtiyaçlara göre çalışmalar yapıyor. Ortaya konulan çalışma ve hizmetler, hem vatandaşları, hem de muhtarları memnun ediyor. Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Erkan Güler, “Belediye yatırımları mahallerimize değer katıyor” dedi.

Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler, mahallelerine yapılan yatırımlar nedeniyle Bornova Belediyesi’ne Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. Güler, mahallalerinde pek çok fiziki çalışma gerçekleştiren, altyapı yatırımları yapan Bornova Belediyesi’nin sosyal anlamda da yanlarında olduğuna dikkat çekti.

Belediye birimleri hep yanımızda
Aynı zamanda Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Güler, “Bornova Belediyesi tüm birimleri ile hep yanımızda. Hangi müdürlüğü ararsak arayalım, isteklerimize en kısa sürede cevap veriliyor. Yapımı süren 2 bin 500 kişilik spor salonu ve hizmete açılan Yeşilova Höyüğü ziyaretçi merkezi gibi iki önemli yatırım mahallemize değer katıyor. Başkanımız Olgun Atila da sürekli bizlerle iletişim halinde. Sık sık mahallemize geliyor ve bizleri dinleyip görüşlerimizi alıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yeşilova’da neler yapıldı?
Bornova Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde önemli alt yapı çalışmaları gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen proje ile yağmur ve kanalizasyon suyu kanalları ayrıştırıldı. Bölgenin en işlek caddesi olan Abdi İpekçi’de orta refüj çalışması yapıldı. Yağmur ızgaraları, yollar ve parklar yenilendi. Egemenlik Parkı içerisindeki yeni muhtarlık binası tamamlanma aşamasına geldi. Bornova Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi hizmete girerek etkin bir şekilde ziyaretçilere açıldı. Garajın hemen karşısında yapımı devam eden spor salonunun inşaatı ise hızla devam ediyor.

Mahalleli ne diyor?
Özgür Kundil – 39 yaşında, Esnaf : “Kızımı Bornova Belediyesi’nin spor okuluna yazdırdık. Servisle evden alınıp, antremandan sonra tekrar eve bırakıyorlar. Çocukların, gençlerin spora yönlendirilmesi çok önemli. Belediyenin muhtarlarımızla olan ilişkisi de çok iyi. Biz de böylece taleplerimizi daha sağlıklı şekilde iletme şansı buluyoruz.”

Gizem Ertaş - 32 yaşında, Eczacı):“Her tarafımız yeşillik. Parkımız çok güzel. Çocuklar ile yaşlılar için oynama ve dinlenme alanları var. Temizlik ve park bakımlarını yapan arkadaşlar özveriyle çalışıyor. Muhtarlık benim işyerimin hemen yanında olduğu için çok iyi biliyorum. Vataşdaşlar, muhtar ve belediye hep iletişim halinde. Bu da hizmetlere olumlu şekilde yansıyor.”

Ahmet Tezcan- 59 yaşında, Emekli):“Mahallemizde önemli alt yapı çalışmaları yapıldı. Su kanalları yollarımız ve parklarımız yenilendi. Belediyemizin hizmetlerinden memnunum.

İsrafil Cebbar – 63 yaşında, Emekli: “Yeşilova büyük bir mahalle. Eksikler mutlaka olacaktır ama bunların giderileceğine inanıyorum. Yanıbaşımızdaki Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi ve yapımı süren spor salonu mahallemiz için çok güzel şeyler. Muhtarımızdan da Belediyemizden de çok memnunum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv