Belki de sıra sizde

32. yılını kutlayan Ege-Koop’un 13.Onur Projesi “EGE-KOOP İZMİR KÖRFEZİ EVLERİ”nde teknik hazırlıklar tamamlanmak üzere kısa sürede temeller atılacak...

  • 0
  • 757
Belki de sıra sizde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Acı ve gözyaşlarıyla dolu, zaman zaman da umutsuzluğa kapıldığımız 2016 yılını geride bıraktığımız ve 2017 yılına büyük umutlarla girdiğimiz  yeni yılda Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesinde temel bayramını yaşayacaklarını söyleyen Aslan; “Proje fiyatlarımız, Ocak ayı sonuna kadar 2017 fiyatlandırmasından etkilenmeyecek. Sağlıklı bir yaşam merkezinde konut sahibi olmak, Milli Piyango’da kazanmak kadar değerli. Belki de sıra sizde” dedi.  
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2016 yılına konut sektörü penceresinden bakarak 2017 yılına ilişkin öngörü dolu değerlendirmelerde bulundu. Aslan; Ege-Koop Ailesi olarak yeni yılın Türkiye’ye ve dünyaya her sorundan çıkış yolu öneren çözümleriyle birlikte gelmesini umduğunu belirterek, “Bugüne kadar yaşanan ekonomik krizlerden edinilen tecrübe rehberliğinde, konuta yapılan yatırımın özellikle Türkiye’de her zaman en kalıcı, en akıllı ve en hızlı getirisi olan ve değerlendirebilen yatırım olduğu görülmüştür. 2016’da dövizde beklenmeyen artışla son 3 ayda gerçekleşen, adı konmamış % 20-25 oranında devalüasyona rağmen, konuta yapılan yatırım yine yatırımcılarını sevindirdi” dedi.
 
Genel Başkan Aslan, “Ege-Koop’un 32 yıldır başarıyla tamamladığı İzmir’in 12 ilçesinde. her yeni yıla sıcacık evlerinde giren 150 bin yurttaşın yüzündeki gülümseme ve yüreklerindeki huzurun her türlü onurun üzerinde olduğunu vurguladı” .

“Ege-Koop olarak 13.Onur projemiz Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’nde temel atmak için teknik çalışmalar tamamlanma aşamasında. Ekonomideki durgunluk ve belirsizliğe rağmen halkımız, Ege-Koop’a olan güvenlerinden dolayı yeni projemize büyük ilgi gösterdi. Bir müjdemiz de, İzmir Körfezi Evleri Projesi’nde Ocak 2017 sonuna kadar 2016 yılının fiyatlarıyla kayıtlara devam edeceğiz. 2017’de, 2016 Dolar ve Avro artışları ister istemez konut maliyetlerine yansıyacaktır” diyen Genel Başkan Hüseyin Aslan; 2017’de yatırım yapmak isteyen ve sağlıklı bir yaşam merkezinde oturmak isteyen yurttaşlara, Ege-Koop’un sunduğu olanaklardan faydalanmalarının, Milli Piyango büyük ikramiyesinden farksız bir haz ve kazanç vesilesi olacağını sözlerine ekledi. 
 
Şubat 2017’de fiyat artacak 
Hüseyin Aslan, yeni yılda yatırım rotası çizmek isteyen yurttaşlara şu çağrıda bulundu: “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi 1.Etap kampanyasında, sınırlı sayıdaki konutlar, hiçbir maliyet artışından etkilenmeden, 1.sınıf emsalleriyle bugün dahi mukayese edildiğinde % 35-40 oranında avantaj sağlayan üniversite, sanayi ve İzmir’in giriş çıkışındaki en önemli ilçelerinden olan Çiğli’de, zemin katının bile sadece denize değil tüm İzmir körfezine hakim olduğu bir konumda. Çevre yoluna 5-6 dakika mesafedeki proje alanımız, inanıyorum ki önümüzdeki birkaç ay içerisinde temellerini attığımızda, projeye ortak olan vatandaşlarımız ne kadar avantajlı bir yatırıma karar verdiklerini göreceklerdir.
 
 2017 Şubat ayında fiyatlarımızı artırmak zorunda kalacağımız göz önünde bulundurulursa, bugün 2+1 brüt 121 m2 olan konutlarımızın bugünkü fiyatı 267 bin TL civarındadır. Projemizin yakınındaki aynı m2’deki konutların 350 bin TL olduğu düşünülürse, daha bugünden normal bir ailenin yaşayabileceği 168 m2 brüt 3+1 projemiz ise yine aynı bölgede 400-450 bin TL olan konutlar kar amacı olmayan Ege-Koop’ta 300 bin TL civarındadır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv