BERGAMA BELEDİYESPOR ORYANTİRİNG TAKIMI EGE BÖLGE İKİNCİSİ

  • 0
  • 680
BERGAMA BELEDİYESPOR ORYANTİRİNG TAKIMI EGE BÖLGE İKİNCİSİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bergama Belediyespor Oryantiring takımı büyük bir başarıya daha imza atarak Manisa’da düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’nda takım halinde ikinci oldu.

Manisa’nın Muradiye İlçesi Celal Bayar üniversitesi yerleşkesinde yapılan şampiyonaya, Balıkesir Gömeç Ekin Koleji, Aliağa Petkim, Yakamoz, Altun, Soma, Balıkesir GSK, Manisa İl Gençlik, Karaağaç, Akhisar Lisesi, Aliağa Gazi Ortaokulu, Yamanlar Anadolu Lisesi, Aliağa Toki Oryantiring takımları katıldı. 550 sporcunun yarıştığı şampiyonada Bergama Belediyespor Oryantiring takımı, takım halinde ikinci oldu. Bergama Belediyespor Oryantiring takımı kısa bir süre önce Bursa Uludağ’da yapılan şampiyonada ise Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Bergama Belediyespor Oryantiring takımı antrenörü Burçin Güven; “Manisa’da yapılan Ege Bölge Şampiyonasında, zor koşullara rağmen takım halinde ikinci olduk. Bu başarıda büyük emek sahibi olan ve takımımıza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e, sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kazanılan başarıyla ilgili görüş belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Manisa’da düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’nda ikinci, Bursa’da yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü olan takımımızı başarısından dolayı kutluyorum. İlçemizde spor adına güzel şeyler olmaya başladı. Bergama Belediyespor takımımız üçüncü ligde başarılı bir sezon geçiriyor. İlk yarıyı dördüncü sırada bitirdi. Bergama Belediyespor Futbol Akademi diye bir yapı kurduk. Bergama’ya yakışan bir altyapı oluşturduk. 14 yaşından 19 yaşına kadar beş takımımız var. Türkiye Badminton 9 yaş şampiyonasında Türkiye birincisi olduk. Basketbolda, voleybolda çok başarılı takımlarımız var. Bergama Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Atatürk Mahallesi’nde yeni yapılan stadımız hafta sonları cıvıl cıvıl. Bergama’da gerçekten spor adına çok güzel işler oluyor. Devamında başarılarda geliyor. Ben alınan başarılarda emeği ve katkısı olan herkesi yürekten kutluyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv