Beydeş büyülüyor

Hilton İzmir Cloud Bar'da sahne alan İzmirli müzisyen Yasemin Beydeş, gitarı, sesi ve şarkılarıyla izleyenleri adeta büyülüyor.

  • 0
  • 613
Beydeş büyülüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hilton İzmir Cloud Bar'da sahne alan İzmirli müzisyen Yasemin Beydeş, gitarı, sesi ve şarkılarıyla izleyenleri adeta büyülüyor.  Jazz, Blues, Pop, Akustik, Soft Rock, Folk türlerini kapsayan 50, 60, 70, 80, 90’lı yıllara ait ve günümüz Türkçe, yabancı popüler şarkıların geniş yelpazade bulunduğu bir repertuar seslendiriyor. Ana diline yakın bir oranda başarıyla seslendirdiği İngilizce şarkıların yanı sıra İtalyanca ve İspanyolca şarkılarının sayısı da gün geçtikçe artıyor.

20 Ağustos 1990’da Karşıyaka'da doğan, Cihat Kora Anadolu Lisesi’ndeki eğitimi ile birlikte gitar eğitimi de alan ve okulda ilk solo konserini gerçekleştiren Beydeş, 2007'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri bölümüne girdi.

Okul yıllarında Fabrika grubunu kurarak iki sene beste çalışması yaptı. 2011'de kısa bir süreyle M.M.O Tepekule Kongre  Merkezi’nde ses teknisyenliği yapan Beydeş, 2012’de İstanbul'a gitti. Kedi Yapım'da çalışırken bir yandan da bir balık lokantası, Heybeliada'da butik otel ve aynı zamanda bar olan Perili Köşk Butik Otel&Jazz Bar'da sahne aldı. Asmalı Mescit'te bulunan Kum Saati Jazz&Blues Bar'da da iki yıl sahne aldıktan sonra İzmir hasretine dayanamayınca İzmir'e geri dönüş yaptı.
Karşıyaka Belediyesi'nde Ses Uzmanı olarak çalışmaya başlayan Yasemin Beydeş, Karşıyaka’da özel mekanlarda sahne alırken sesinin de fark edilmesiyle birlikte Karşıyaka Belediye Orkestrası solistiğine transfer olurken, Hilton İzmir Cloud Bar'da da müzikseverleri ağırlamaya başladı.  Kendine ait yüzden fazla bestesi bulunan sanatçı, çalışmalarını Youtube kanalında aktif olarak paylaşmayı sürdürüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv