Bilenbiri Ambalaj ihracata yöneldi

İzmir’de ıslak ve hijyenik mendil ağırlıklı gıda ambalaj ürünleri üreticisi Bilenbiri Ambalaj, İsrail ve İngiltere’ye ihracata başladı. Sırada Amerika, Rusya ve uluslararası havayolu şirketleri var!

  • 0
  • 3.756
Bilenbiri Ambalaj ihracata yöneldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de ıslak ve hijyenik mendil ağırlıklı gıda ambalaj ürünleri üreticisi Bilenbiri Ambalaj, İsrail ve İngiltere’ye ihracata başladı. Sırada Amerika, Rusya ve uluslararası havayolu şirketleri var!

Islak mendil üretiminde sektörün en yüksek kapasitesine sahip firmalardan biri olan “Bilenbiri Ambalaj” İsrail ve İngiltere’ye düzenli partiler halinde ihracata başladı. Mevcut iki pazarda ihracat adedini yükseltmeye yönelik çalışmaların yanı sıra Bilenbiri Ambalaj, Amerika ve Rusya’ya ihracat hedefi ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor.

Üretimlerinin ağırlıklı olarak “Islak Mendil ve Kolonyalı Mendil” grubunda sürdüğünü açıklayan Bilenbiri Ambalaj İcra Kurulu Başkanı Eylem Ekin, “Islak Mendil ve Kolonyalı mendilin yanı sıra kozmetik, sağlık ve optik gibi gıda harici sektörlere gözlük temizleme mendili, oje çıkarıcı mendil, anti bakteriyel mendil gibi ürün taleplerini karşılıyoruz. Müşteri portföyümüzü yüksek üretim kapasitemiz ile iç pazarda geliştirirken, dış pazar için kurduğumuz yeni bir yapılanma ile İsrail ve İngiltere’ye ihracat yapmaya başladık. Yaptığımız ihracatın düzenli adetlerde artması bizi motive etti ve yeni pazar arayışlarına da başladık” dedi.
Gıda ambalaj sektöründe en önemli konunun “hijyen kuralları” olduğuna da değinen Eylem Ekin; “Biz kurumsal firmaların hijyen denetimlerine açık bir firmayız. Gıda sektörüne üretim yapmanın sorumluluğu ve bilincini taşıyoruz. Yurtiçinde ürünlerimizi kullanan dev gıda zincirlerinin yanı sıra ihracat yaptığımız firmaların da denetimlerinden geçtik. Gıda işinde çalışan ve ıslak mendil, ikram setleri, stick şeker ve tuz vb. ürünleri kullanan firmalardan bu ürünleri temin ettikleri tesisleri denetlemelerini rica ediyoruz çünkü kendi mutfaklarında yaptıkları denetim kadar yiyecek tabağı yanında sundukları malzemelerin de önemi var” şeklinde konuştu.
 
Bilenbiri Ambalaj hakkında
Sektördeki yeniliklerin öncüsü olan Bilen Biri, zaman içerisinde çalışanlarına ve üretim süreçlerini sürekli yatırım yaparak bugünkü lider konumuna ulaşmıştır. Firmamız bugün; müşterilerinin grafik tasarımları, klişe hazırlığı ve matbaa basımı da dahil olmak üzere, ıslak mendil, sıvı dolum (zeytinyağı, ketçap-mayonez, salata sosu, deterjan, sıvı sabun, makine yağı, el kremi, şampuan vb), granür ve kuru dolum (fındık kırığı, tarçın, kuru baharat, şeker, tuz vb.), ikram setleri, baskılı ambalaj ve paketlerde (yağlı kağıt, kraft çanta, pizza- pide kutusu kağıt kaşıklık vb ) baskılı kürdan, baskılı balon, buzdolabı magneti, oto kokusu ve yemek kapları vb. ihtiyaçlarını %100 kalite ve müşteri memnuniyeti ile karşılamaktadır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv