Bilge Çınarlar’dan sezon finali

Karşıyaka Belediyesi tarafından kurulan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, kurs sezonunu renkli etkinliklerle kapatıyor.

  • 0
  • 430
Bilge Çınarlar’dan sezon finali
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından kurulan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, kurs sezonunu renkli etkinliklerle kapatıyor. Sergi, gösteri ve konserlerle yeteneklerini sergilemeye hazırlanan çınarlar, yaz boyunca da merkezden yararlanmaya devam edecek.
 
BİN 700 ÜYEYE ULAŞTI
Sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek bir yatırıma imza atarak ‘Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni hizmete açan Karşıyaka Belediyesi, 60 yaş ve üzeri vatandaşlara sosyal yaşamın kapılarını araladı. Geçen Ekim ayında faaliyete geçen merkezde üye sayısı 1700’e yaklaşırken, ücretsiz olarak düzenlenen kurslar da büyük ilgi gördü. Tango, resim ve örgü gibi 14 farklı branştaki kurslarda hem yeteneklerini geliştiren hem de keyifli vakit geçiren çınarlar, yıl sonu etkinlikleri için de hazırlıklarını tamamladı.
 
KONSER, SERGİ, TANGO
Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde Türk Halk Müziği eğitimi alan kursiyerler, 27 Nisan Cuma saat 20.00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verecek. 29 Nisan Pazar akşamı ise aynı sahnede, Türk Sanat Müziği şöleni sunulacak. Mefruşat, takı, örgü, ahşap boyama, ev aksesuarları ve resim kursiyerleri de 2 Mayıs’ta merkezde ortak bir sergi açarak el emeklerini görücüye çıkaracak. Sergi açılışında tango kursiyerleri gösteri yapacak. Yaz döneminde talepler doğrultusunda yeni kursların açılması planlanırken, sunulan hizmetlere ilişkin 369 06 87 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.
 
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezimizde açtığımız kursların gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduk. Çınarlarımızın heyecanını paylaşmak isteyen herkesi yıl sonu etkinliklerine bekliyoruz. Kuaför, psikolojik danışmanlık ve kütüphane gibi çeşitli olanakların da sunulduğu merkezimiz, yaz döneminde de üyelerini ağırlamaya devam edecek. Kasım ayında açılacak yeni sezonda ise çınarlarımızı yine dolu dolu bir programla karşılayacağız. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin baş köşesindeki çınarlara en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv