Bilimsel Araştırmaya “En İyi Çalışma” ödülü…

  • 0
  • 1.130
Bilimsel Araştırmaya “En İyi Çalışma” ödülü…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi (EÜ) Topluma HizmetUygulamaları Koordinatörü ve İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Halklaİlişkiler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin göztaş,  Prof. Dr. Füsun Topsümer ve Araş. Gör. Dr.Deniz Maden İtalya – Venedik’te düzenlenen “Advances in Buisness – RelatedScientific Research Confrence – İşletmelerde Bilimsel Araştırma Kongresi”ne  katıldı.

EÜ öğretim üyelerinin yapmış oldukları akademik çalışma“Best Paper Award - En İyi Çalışma Ödülü "” başarı belgesi iletaçlandırıldı.  İşletme alanındaki bilimsel araştırmalara yer veren kongreyeöğretim üyeleri, “Marka Menşei, Moda Bilinci, Fiyat Kalite Algısının LüksTüketim Motivasyonları Üzerindeki Etkisi, Türk Tüketicilere Yönelik Ampirik BirAraştırma” konulu çalışmaları ile katıldı.

Araş. Gör. Dr. Deniz Maden, “Yapmış olduğumuz çalışma lükstüketime yönelik. Bu akademik kongre, işletme alanındaki gelişmelerikapsıyordu. Çalışmamızın başarı belgesi ile tescillendirmiş olması bizi sonderece memnun etti” diye konuştu.

Kongre her sene akademisyen ve eğitimcilerin katılımıyla işve iş-ilişkili bilimleri kapsayan uluslararası bir toplantı düzenleyip, sunulanaraştırmaları değerlendiriyor.
İZMİR (Ege Ajans) Esma Özbaysal – Ümran Özbaysal


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv