‘Bir aşk iki hayat’ filminin İzmir özel gösterimi Optimum’da

Başrollerini Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in paylaştığı yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın özel gösterimi 15 Şubat’ta İzmir Optimum’da gerçekleşecek.

  • 0
  • 905
‘Bir aşk iki hayat’ filminin İzmir özel gösterimi Optimum’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başrollerini Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in paylaştığı yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın özel gösterimi 15 Şubat’ta İzmir Optimum’da gerçekleşecek. Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı, Ali Bilgin’in yönettiği, Ay Yapım ve Medyapım ortak yapımı olan ‘Bir Aşk İki Hayat filminin İzmir özel gösteriminde ünlü oyuncular ve film ekibi sinema severlerle buluşacak. 2019’un ilk aşk filmi, Sevgililer Günü haftasında tüm çiftlere duygusal anlar yaşatacak.

Filmin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek de 15 Şubat Cuma akşamı saat 19.00’da İzmir Optimum’da gerçekleşecek söyleşide sevenleriyle hasret giderecek. Ünlü oyuncular daha sonra Cinemaximum salonlarında filmi İzmirli hayranlarıyla birlikte izleyecek.
 
14 ŞUBAT’TA ROMANTİZM, OPTİMUM’DA YAŞANIR 
Sevgililer Günü için çiftlere birçok sürpriz hazırlayan Optimum, romantik aşk şarkıları eşliğinde muhteşem dans performansları ile ziyaretçilere romantizmi doruklarda yaşatacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv