Bir Yönetmen Beş Oyun…

  • 0
  • 675
Bir Yönetmen Beş Oyun…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk tiyatrosunun çalışkan ve üretken ekiplerinden MenemenBelediye Tiyatrosu MEBET, Sanat Yönetmeni Metin Güler’in yönettiği Sevgili Doktor,Domatesler Kızardı, Pusuda, Tembel Karınca Çiçi ve Şirinler adlı  beş yeni oyunla  sezona coşku dolu başladı.

MEBET, “Bir Yönetmen Beş Oyun” sloganıyla 15.Sanat Yılı’nı daha da vurgulamak ve yeni döneme doludizgin girmek için beş yeni oyundan oluşanbir tiyatro şöleni gerçekleştirdi. MEBET Sanat yönetmeni Metin Güler’inyönettiği Sevgili Doktor, Domatesler Kızardı, Pusuda, Tembel Karınca Çiçi veŞirinler adlı oyunlar dört gün art arda sahnelendi.  MEBET Çocuk Sahnesi, MEBET Genç Sahne, MEBETDeneysel Sahne, MEBET Ana Sahne ve MEBET Yetişkin Sahne isimleriyle sahnelenenoyunlarda 9 yaşından 60 yaşına yaklaşık doksan kişi sahne aldı. Seyircininyoğun ilgi gösterdiği şölenin ilk gününde MEBET Onur Sergisi de ziyareteaçıldı.

Bu yoğun süreçle ilgili konuşan MEBET Sanat yönetmeni MetinGüler: “ 15.yılımızı vurgulamak ve kutlamak amacıyla koyulduğumuz bu yorucuyolculukta beni yalnız bırakmayan sahne yoldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepyanımızda olan seyircimize, velilerimize ve varlığımızı on beş yıldır yaşatanBelediye Başkanımız Tahir Şahin’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv