Biva’nın kulesi, genç mühendis adaylarını ağırladı

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık'ın, İzmir Bayraklı’da inşa ettiği Biva Tower’ı ziyaret etti.

  • 0
  • 280
Biva’nın kulesi, genç mühendis adaylarını ağırladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık'ın, İzmir Bayraklı’da inşa ettiği Biva Tower’ı ziyaret etti.

Sektörde 20 yılı geride bırakan Biva Mimarlık’ın, İzmir’in gökdelenler bölgesi haline gelen Bayraklı’da inşa ettiği dev kulesi Biva Tower, Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencilerini ağırladı. İnşaatı tamamlandığında Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak Biva Tower’ı inceleyen öğrencilere önce iş güvenliği eğitimi verildi. 10’arlı gruplar halinde şantiyeyi dolaşan öğrencilere,  Biva Mimarlık’ın uzman ekipleri tarafından teknik bilgiler de aktarıldı. Öğrenciler, Biva Tower’ın inşası sırasında kullanılan teknikler ve malzemelerle ilgili olarak bilgilendirildi.
 
İzmir’in Yeni Simgesi 
Tamamlandığında 151 metre yüksekliğe sahip olacak Biva Tower, 32 kattan ve 96 daireden oluşacak; mimarisi ve sosyal donatılarıyla A plus bir yaşam tarzı sunacak. İzmir’in yeni simgesi olacak Biva Tower, İzmir’e büyük değer de katacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv