'Biz İzmiriz' gala gecesi yapıldı

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Biz İzmiriz' projesinin gala gecesi yapıldı.

  • 0
  • 1.048
'Biz İzmiriz' gala gecesi yapıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Biz İzmiriz' projesinin gala gecesi yapıldı. Mövenpick Hotel Izmir'de gerçekleşen geceye, İzmir Vali Yardımcısı Aydın Memük, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Sahil Güvenlik Komutanı S. G. K.d. Alb. Serkan Tezel, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay, AFAD İl Müdürü Osman Metin Saroğlu, Bornova, Balçova İlçe Emniyet Müdürleri ile emniyet ve Milli Eğitim mensubu çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Zeynep Erdoğan Derse, etkinlik kapsamında 10 Nisan Polis Haftası'nda 200 çocukla koşu düzenlediklerini, 60 öğrenciye tekvando ve yüzme kursu verildiğini, 45’i asker ve polis şehit yakını olan 90 çocuğu futbol ve basketbol karşılaşmalarına götürdüklerini, 200 çocuğu teknoloji ve internetten uzak tutarak doğada bir gün geçirmelerini sağladıklarını, 90 çocuğu polis birimleriyle tanıştırdıklarını, 120 öğrenciyle birlikte Çanakkale, İstanbul ve Ankara illerine şehirlerarası geziler düzenlediklerini, dezavantajlı 45 lise öğrencisini ise su parkına götürdüklerini ve proje süresince 7 bin 305’i çocuk olmak üzere 10 bin 805 kişiye ulaşıldığını açıkladı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv