BİZANS OYUNLARI OYUNCULARI İZMİRLİ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

  • 0
  • 652
BİZANS OYUNLARI OYUNCULARI İZMİRLİ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başrollerini Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı 15 Ocak’ta vizyona giren Bizans Oyunları filminin İzmir özel gösterimi, Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde yapılacak.  21 Ocak saat 18:45’de İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek İzmir özel gösteriminde film oyuncuları Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli sinemaseverlerle buluşacak.

Genç kızların sevgilisi Murat Dalkılıç kendi şehrinde sevenleriyle bir araya geliyor
Yönetmenliğini ve senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği Bizans Oyunları filminin oyuncuları önce saat 18:00‘de Optimum meydanında kendileri için hazırlanan sahnede halkla buluşacak. Buluşmanın ardından oyuncular filmi, Optimum Outlet Cinemaximum’da hayranlarıyla birlikte izleyecek.

Filmin Konusu
Güney Amerika’nın sıcağı Mayalar’ın canına tak ettirir ve taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç etmeleri ile başlayan hikayede Mayalar Türk boyları ile kısa sürede kaynaşır. Bu durum Bizans’ın dikkatini çeker. Barışsever Bizans Kralı 3. Klitor gerçek bir maya hayranı olmasına rağmen karısı 5.Klitorya ve kardeşi Muhteris’in entrikalarına engel olamaz. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor’u ortadan kaldıracak, ardından Mayaların tüm kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır.

Filmin başrollerini Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter ve Tuvana Türkay paylaşırken film izleyenlere bol kahkaha vadediyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv