BİZİMİZMİR MAGAZİN’den Güz sürprizi

Bizimizmir Magazin Güz sayısı çok sayıda etkinliğin yanısıra Türkiye’de hiçbir magazin dergisinin uygulamadığı QR Code uygulamasıyla dergide yer alan etkinliklerden video izlenmesini sağladı.

  • 0
  • 793
BİZİMİZMİR MAGAZİN’den Güz sürprizi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bizimizmir Magazin Dergisi Güz sayısı Alsancak, Mavibahçe, Agora,  Optimum, EgePerla D&R mağazalarından ve ARTI ile Yakın Kitabevlerinde yerlerini aldı. Bizimizmir Magazin Güz sayısı çok sayıda etkinliğin yanısıra Türkiye’de hiçbir magazin dergisinin uygulamadığı QR Code uygulamasıyla dergide yer alan etkinliklerden video izlenmesini sağladı.

Kapağını Koç Holding A.Ş. Onursal Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi M. Koç’un derginin önceki sayısıyla poz verdiği fotoğrafının süslediği Bizimizmir Magazin Dergisi önceki sayılarında olduğu gibi bu sayıdada içerik açısından da oldukça zengin.  

www.bizimizmir.net haber portalının kardeşi olarak geçtiğimiz yıl Ekim ayı sonunda dünyaya gelen Bizimizmir Magazin Dergisi’nin kısa sürede içeriğiyle, baskı kalitesiyle İzmirli magazin okurlarının dikkatini çekti ve yoğun ilgi gördü.  
www.bizimizmir.net te olduğu gibi kaliteli fotoğraf ve haber ön planda gelen dergide yine özenle seçilmiş açılışlar, davetler, düğünler ve benzeri etkinlikler yer alırken, yenilikleri de beraberinde getiriyor. Gelen talepler doğrultusunda her sayıda farklı zayıflama uzmanı, psikolog, yeme içme ile ilgili isimlerin yanısıra İzmir’e malolmuş çeşitli portreler yer almaya başlıyor” dedi.

GÜZ SÜRPRİZİ
Güz gün sayısında okurların güzel bir sürpriz hazırladığını açıklayan Kurucu Mehmet Kurt, ‘İlklerin yaratıcısı olmak çok güzel bir duygu. Mehmet Kurt olarak ta okurlarıma bir ilki sunmanın keyfini yaşıyorum. Editör sayfasından başlayarak, bazı düğünlerde, bazı etkinliklerde gözlere bir QR Code ilişecek. Bunun anlamı şudur: Şu ana kadar Türkiye’de hiçbir magazin dergisinin yapmadığını yaptık; düğünden, bayramdan, özel günlerden videoları da okurlarımıza izletelim istedik. Yani QR kod oyucusu yüklü akıllı telefona okutulduğunda katılamadığınız bir düğünün, resepsiyonun, konserin vb. bir etkinliğin özeti niteliğinde on iki dakikaya kadar bir video kaydını izleme imkânı sunduk.

DOKTOR BANA İZMİR YAZ
Her şeyi daha rahat yapabilelim, kodun göbeğine firma logosu veya kişi fotoğrafı koyalım diye QR kod ile ilgili, yurtdışından bir firmaya, ücreti mukabili üye olduk. Yine bedeli mukabili Vimeo’dan alan kiraladık ve çalışmaya başladık. Hatta biraz ileriye giderek yazımın altındaki QR kodu okutanlarında göreceği gibi usta şair Dinçer Sümer’in, “Doktor Bana İzmir Yaz” şiirini; sevgili Zeynel Demir ve Stüdyo 440 Harun Genç’in müzikleri eşliğinde okumaya çalıştım. (Hatam oldu ise affola) Bizimizmir Magazin’liler sürprizlere hazır olmaya devam etsinler. ”

NEREDEN ALINABİLİR
Bizimizmir Magazin dergisi Alsancak, Agora, Ege Perla, Mavi Bahçe ve Optimum AVM’lerde bulunan D&R lerin yanısıra ARTI Kitabevi ve Yakın Kitabevi’nde satılıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv