Blue Note, KİT- VAK için çalacak

  • 0
  • 1.768
Yazı Boyutu:

Ünü Yurt dışına taşan ve Avustralya’da bile müzik yapan İzmir’in popüler orkestrası Özgen Akçagül & Blue Note Orkestrası  bu kez Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) yararına çalacak.
 
Her yıl yaptığı yardım konserlerine bir yenisini daha ekleyerek 22 Mart’ta Hilton Otel'in Balo Salonu'nda saat 19.00'da gerçekleşecek olan, Çevre ve çiçek düzenlemesi Monjardin Çiçekçilik tarafından düzenlenen gecenin konuklarına seslenecek.
Gecede Modacı Ertan Kayıtken ve takı sektörünün tanınmış isimlerinden Leyla Özakbaş'ın, KİT-VAK yararına "Ateş ve Buz" isimli yemekli defilesinden elde edilecek gelir, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Hasta Konuk Evi Kazandırma Projesi'ne bağışlanacak. Öner Evez'in koreografisinde gerçekleşecek organizasyonda ünlü modeller Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç, Çağla Şikel, Selda Car, Didem Soydan, Ebru Öztürk ve Rönesans Ajans mankenleri görev alırken, dünyaca ünlü sürpriz bir model ile tanınmış iki dizi oyuncusu davetli olarak etkinliğe katılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv