Bornova ADSM Engellerin Üstesinden Geliyor

Karşıyaka İşitme Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne teşekkür ziyaretinde  bulundu

  • 0
  • 626
Bornova ADSM Engellerin Üstesinden Geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka İşitme Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne teşekkür ziyaretinde  bulundu. İzmir’de engellilere yönelik uygulamalarıyla en yüksek yıldız olan “3 Yıldızlı Kırmızı Bayrak” sahibi Bornova ADSM’ye muayene için gelen engelliler burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirttiler.

Bornova ADSM’ye tedavi olmak için gelen Karşıyaka İşitme Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri yapılan tedavilerinin ardından Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Akın Coşkun’u ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında ADSM’de çalışan tüm personele özverilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Dernek Başkanı Fatih Özyurt “Hastane içinde karşılaştığımız sorunların birçoğunu ortadan kaldırmayı başararak biz engellilerin sağlığa erişebilirliğini en üst düzeye çıkaran Bornova ADSM, bu çalışmalarıyla “Engelli Dostu Hastane” ünvanını almıştır. Ayrıca ADSM girişindeki İşitme Engelliler için yaptırılan üç boyutlu “İşaret Dili Sanal Manken Videosu” ile kayıtlarımızı yaptırmakta hiçbir zorluk çekmiyoruz. Kendimizi evimizdeymişiz gibi hissediyoruz. Hastane yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Akın Coşkun çok duygulandığını ve gururlandığını ifade ederek “Asıl önemli olan herkes için karşılaşılan engelleri ortadan kaldırmaktır. Farkındalığın artmasıyla engellerin çözülmesinin kolaylaşacağını düşünüyorum. Engellilerimizin kendilerini iyi hissetmeleri ve sorunlarının çözülmesi noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.​​
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv