Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çalışanlarla bayramlaştı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesinde tüm birimlerdeki çalışanlarla bayramlaştı.

  • 0
  • 291
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çalışanlarla bayramlaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesinde tüm birimlerdeki çalışanlarla bayramlaştı. Sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Şantiyesi ve Fen İşleri Şantiyesi’nde çalışanlarla biraraya gelen Başkan Atila, idari birimlerde çalışanlarla da öğleden sonra Bornova Kültür Merkezi’nde bayramlaştı. Başkan Atila, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesindeki son mesai gününde Bornova Belediyesi çalışanlarıyla biraraya geldi. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları Bornova’nın sokaklarına dağılmadan önce sabah saat 07.00’de Temizlik İşleri Şantiyesi’ne giden Başkan Atila, buradaki bayramlaşmanın ardından Fen İşleri Şantiyesi’nde görev yapan Bornova Belediyesi çalışanlarıyla biraraya geldi. Öğleden sonra da Bornova Kültür Merkezi’nde idari birimlerde görev yapanlarla buluşan Başkan Atila, başkan yardımcılarıyla birlikte tüm çalışanların tek tek elini sıkıp bayramlarını kutladı.
 
Daha güzel günler için çalışıyoruz 
Tüm çalışanlara seslenerek, “Enerjimizi güzel, doğru işler için kullanarak ülkemizin daha iyi noktalara gelmesi için katkı koyalım” diyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sizlerin alnının teri kurumadan karşılığını verebilmek bizler için en büyük sorumluluk. Bugüne kadar bunu gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu sorumlulukla hareket edeceğiz. Daha güzel bir Bornova’da, İzmir’de ve Türkiye’de yaşamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Atila, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv