Bornova kulüpleri tek yürek

Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Olağanüstü Genel Kurulu, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un da katılımı ile Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Murat Keser’in geçtiğimiz hafta İzmir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı için adaylığını açıklamasının ardından Şefik Yılmaz’ın divan başkanlığında yapılan genel kurulda Hitabspor Başkanı Hakan Beşyıldız, Bornova Futbol Kulüpleri Derneği’nin yeni Başkanı oldu.

  • 0
  • 658
Bornova kulüpleri tek yürek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Hakan Beşyıldız ve oluşturduğu yönetim kuruluna başarılar diledi. İASKF başkanlığına adaylığını açıklayan Murat Keser’e bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşekkür edip, sonuna kadar yanında olduklarını söyledi.
 
HER KULÜBE FUTBOL SAHASI
 Sağladıkları birlik ve beraberliğin Bornova adına çok önemli olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “İzmir’de en çok sahanın bulunduğu ve en çok amatör maçın oynandığı ilçe olarak İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Bornova Kulüpler Birliği ile beraber çalıştığımızda çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bornova Belediyesi olarak öncelikli amacımız ilçedeki spor alanlarını arttırmak. Biz futbolu sokak aralarında öğrendik. Daha fazla tesis ile daha fazla çocuğumuza spor yapma imkanı sunmamız gerekiyor” dedi.
 
BAŞKAN İDUĞ’A TEŞEKKÜR
 Eksiksiz olarak tüm üyelerin oylarıyla Bornova Futbol Kulüpleri Derneği’nin başkanı seçilen Hakan Beşyıldız, “Öncelikle bana destek olan Sayın Mustafa İduğ’a ve tüm kulüp temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Bornovamızı başta futbol olmak üzere tüm spor alanlarında daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Bana duyduğunuz güven ve desteğin bundan sonra da sürmesini diliyorum” diye konuştu.
 
Bornova futbolunda sağlanan birlik ve beraberliğin mimarının Başkan İduğ olduğunu söyleyen Murat Keser ise “Sayın İduğ’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi bu noktalara büyük bir mücadele ve özveri ile geldi. Bornovalılar olarak böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. O bizim yanımızda olduğu sürece çok daha iyi işler yapacağız” dedi.
 
Hakan Beşyıldız başkanlığındaki Bornova Futbol Kulüpleri Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.
 
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: Ali Alanç, Kamil İnal, Refik Oğuz, Nejdet Ün, Efkan Muhtar, Serdan Yaşar.
 
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ercüment Şanlı, Soner Aslan, Ümit Aslan, Haydar Karadeniz, Osman Kasap, Ali Gül, Kenan Akdeniz.
 
DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Orhan Yüzgeç, Demir Karataş, Yalçın Akdeniz.
 
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Levent Uzunkuyu, Mahmut Gözüaçık, Nedim Vatansever.
 
ONUR KURULU: C. Sezai Öncü, Murat Keser, M. Emin Uluçeşme, Lütfi Cihaner, Şefik Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Cafer Çamoğlu, Akın Küçükoğulları’ndan.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv