Bornova’da 3 Aralık buluşması

Bornova Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak düzenlediği kahvaltıda biraraya getirdi.

  • 0
  • 447
Bornova’da 3 Aralık buluşması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak düzenlediği kahvaltıda biraraya getirdi. Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’ndeki buluşma, İzmir Down Sendromlular Derneği, Herkes İçin Turizm Derneği, ÇÖYDER ve Sessizler Spor Kulübü Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Bornova Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Kahya ve Ulaş Polat ile meclis üyeleri engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Güne özel olarak hazırlanan pasta hep birlikte kesildi. Başkan Yardımcısı Ercan Kahya, her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını söyledi.
 
İzmir Down Sendromlular Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu, Herkes İçin Turizm Derneği Başkanı Ali Aydoğmuş, ÇÖYDER Başkanı Vedat Başer ve Sessizler Spor Kulübü Derneği Başkanı Volkan Yüce ise bu özel günde kendilerini ağırlayan Bornova Belediyesine teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv